Επίθεση με βιτριόλι: Το συγκινητικό μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Επίθεση με βιτριόλι: Το συγκινητικό μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Το δικό της μήνυμα στέλνει μέσα από το νοσοκομείο η 34χρονη Iωάννα, ευχαριστώντας όλους όσοι στέκονται στο πλάι της αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η 34χρονη Ιωάννα κατακλύζεται μέσω Facebook από μηνύματα υποστήριξης για την περιπέτεια που ζει τις τελευταίες ημέρες. Το μήνυμά της μετέφερε στο δελτίο του Star η Τασούλα Παπανικολάου.

“Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να αντεπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ”, έγραψε η 34χρονη Ιωάννα.

Τα νέα στοιχεία της υπόθεσης

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της 34χρονης κοπέλας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, προκύπτουν από τα όσα δήλωσε το Σάββατο ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, απομακρύνοντας το ενδεχόμενο η πράξη να συνδέεται με ερωτική αντιζηλία.

Ο κ. Λύτρας, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι στη συνομιλία που είχε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου με την άτυχη κοπέλα, εκείνη εμφανίστηκε κατηγορηματική στο γεγονός ότι δεν τίθεται θέμα ερωτικής αντιζηλίας και το ίδιο μάλιστα κατέθεσε στην Αστυνομία

Η 34χρονη του είπε μάλιστα ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις, “δείχνοντας” προς την κατεύθυνση που πρέπει να στραφούν οι έρευνες: Υποστήριξε ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, γνώριζε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. “Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της, υποστηρίζοντας ότι αυτό που συνέβη “δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version