Επίθεση παπά κατά τρανς στην Καλλιθέα: “Δεν μιλάω γιατί θα με σταυρώσετε”

Επίθεση παπά κατά τρανς στην Καλλιθέα: “Δεν μιλάω γιατί θα με σταυρώσετε”
Χυδαία επίθεση ιερέα σε τρανς glomex

Η απαράδεκτη συμπεριφορά ιερέα που αρνήθηκε το συσσίτιο σε τρανς γυναίκα έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. "Δεν μιλάω γιατί θα με σταυρώσετε" διατείνεται ο ίδιος.

Αποτροπιασμό προκάλεσε το βίντεο – ντοκουμέντο, το οποίο καταγράφει ιερέα να αρνείται το συσσίτιο σε τρανς γυναίκα και να καταφέρεται εναντίον της με τον πιο αισχρό τρόπο.

Η γυναίκα διέθετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, παρ’ όλα αυτά ο ιερέας της Καλλιθέας, δεν της προσέφερε φαγητό ενώ της επιτέθηκε λεκτικά. “Εσύ είσαι άντρας με βυζιά. Είσαι άντρας και κάνεις τη γυναίκα”, είπε μεταξύ άλλων.

Όταν δημιοσιογράφος του ALPHA τον προσέγγισε ζητώντας του μια εξήγηση για την απαράδεκτη συμπεριφορά του εκείνος απάντησε πως δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση “Γιατί θα με σταυρώσετε”.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη μια εβδομάδα πριν από το Πάσχα ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει διατάξει σχετική έρευνα.

Μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε η γυναίκα σε συνέντευξή της εκ των υστέρων, ο παπάς της “πρότεινε” εάν θέλει να αυξήσει τα εισοδήματά της “να πάει να γίνει πόρνη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα