Έπος: 9 πρωί Τετάρτης και η Γωγώ Τσαμπά βγήκε live από πανηγύρι!

Έπος: 9 πρωί Τετάρτης και η Γωγώ Τσαμπά βγήκε live από πανηγύρι!

Η γνωστή ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στις 9 το πρωί από πανηγύρι που ήταν εν εξελίξει στις Λιβανάτες Φθιώτιδας και το οποίο διακόπηκε για να μιλήσει στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ είχαν προγραμματίσει να συνδεθούν και να συνομιλήσουν την Γωγώ Τσαμπά, ώστε να σχολιάσει το θέμα των τελευταίων ημερών με τον συνωστισμό στα πανηγύρια και πιο χαρακτηριστικό αυτό στου Γουδή, με την ερμηνευτική συμμετοχή και της ίδιας. Αυτό που δεν είχαν προγραμματίσει, βέβαια, ήταν ότι η γνωστή τραγουδίστρια θα έβγαινε στην εκπομπή από πανηγύρι που ήταν σε εξέλιξη την ίδια ώρα!

Το πανηγύρι στις Λιβανάτες Φθιώτιδας μάλιστα, που είχε ξεκινήσει από τις 12 το βράδυ και στο οποίο συμμετείχε η Γωγώ Τσαμπά, σταμάτησε για να βγει η ίδια στον "αέρα", να μεταφέρει το κλίμα και τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε και να συνεχιστεί κανονικά μετά τη διακοπή της σύνδεσης. Πάντως, η τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών είπε ότι τα μέτρα τηρήθηκαν, οι αποστάσεις κρατήθηκαν και ότι δεν υπήρχε χορός παρά μόνο στα τραπέζια.

Δείτε το video με την Γωγώ Τσάμπά να βγαίνει live από πανηγύρι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network