Ερμού: Πόσο κόσμο είχε πριν την επιβολή του τρίτου lockdown – Βίντεο από ψηλά

Ερμού: Πόσο κόσμο είχε πριν την επιβολή του τρίτου lockdown – Βίντεο από ψηλά

Δείτε πόσο κόσμο είχε η Ερμού το απόγευμα της Παρασκευής, πριν την επιβολή του τρίτου lockdown που επηρεάζει και τα μαγαζιά.

Με τη μέθοδο του «click in shop» λειτουργούν από σήμερα τα καταστήματα στις “κόκκινες” περιοχές, αλλά και με την μέθοδο του clickaway, με προπαραγγελία δηλαδή του προϊόντος και παραλαβή του με ραντεβού έξω από το κατάστημα.

Το απόγευμα της Παρασκευής, υπήρξε κινητικότητα στην Ερμού, με κόσμο να πραγματοποιεί ψώνια πριν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα. Η κίνηση στην Ερμού τις προηγούμενες ημέρες μπήκε άλλωστε στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, με την αντιπολίτευση να ζητά αύξηση σε δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και ενίσχυση του κλάδου της Υγείας με περισσότερες προσλήψεις. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε δε, πως η αγορά πρέπει να παραμείνει ανοιχτή, αλλά με περισσότερα προληπτικά μέτρα υπό το φόβο της αύξησης της διασποράς.

Στα drone πλάνα που θα δείτε παρακάτω, όπως τα κατέγραψε το κανάλι του Up Stories, φαίνεται πως στην Ερμού υπήρχε κίνηση, αλλά σε καμία περίπτωση όση είχαμε δει το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τις εικόνες τότε να θέτουν σε ανησυχία τους λοιμωξιολόγους, δεδομένου ότι η Αττική είχε πάρει ήδη κακή πορεία.

Αναλυτικότερα, στις περιοχές που δεν βρίσκονται σε καθεστώς αυξημένου κινδύνου (κίτρινες περιοχές) η αγορά θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως μέχρι σήμερα, ενώ θα επαναλειτουργήσουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Στις κόκκινες περιοχές, θα υπάρχουν οι δύο νέοι τρόποι λειτουργίας.

Το σύνολο της αγοράς θα λειτουργεί με την μέθοδο του clickaway, με προπαραγγελία δηλαδή του προϊόντος και παραλαβή του με ραντεβού έξω από το κατάστημα.

Από την διαδικασία αυτή εξαιρούνται τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοχαρτοπωλεία, τα οποία θα λειτουργούν με την μέθοδο του click-in-shop.

Πρόκειται για παράδοση εντός καταστήματος, κατόπιν ραντεβού με ηλεκτρονικό μήνυμα, με τον πελάτη να έχει στην διάθεσή του δύο ώρες από την αποστολή του Sms στο 13033.

Σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες, κομμωτηρίων, καλωπισμού και ΚΤΕΟ, θα συνεχίσουν να λειτουργούν με ραντεβού και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα