Έρρικα Πρεζεράκου: Έφυγε από τη ζωή η ανιψιά της, Αναστασία – Συγκλονίζει η ανάρτησή της

Έρρικα Πρεζεράκου: Έφυγε από τη ζωή η ανιψιά της, Αναστασία – Συγκλονίζει η ανάρτησή της
Έρρικα Πρεζεράκου Instagram / @errika_prezerakou

Η 7χρονη Αναστασία, η οποία έπασχε από μία επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ρίγη συγκίνησης από την ανάρτησή της, όπως και της αδερφής της, Ξένιας.

“Η Αναστασία δεν υποφέρει πια”. Με αυτή την πρόταση ανάμεσα στο συγκλονιστικό μήνυμά της, ενημέρωσε νωρίς το πρωί του Σαββάτου η Ξένια Πρεζεράκου, αδερφή της Έρρικας και μητέρα της 7χρονης Αναστασίας, πως η κόρη της έφυγε από τη ζωή, μετά από μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Η μικρή Αναστασία, έπασχε από μία επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, ταξιδεύοντας τον περασμένο Νοέμβριο με την οικογένειά της στο Τέξας των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία. Μάλιστα, για τις ανάγκες της θεραπείας, οι οποίες απαιτούσαν την κάλυψη ενός τεράστιου κόστους, η οικογένεια από την Καλαμάτα είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια, με την ανταπόκριση και τη συμπαράσταση του κόσμου να είναι συγκινητική.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε μιλήσει πολλές φορές για την πορεία της υγείας της 7χρονης Αναστασίας. Το πρωί του Σαββάτου έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας το δικό της “αντίο” στην αγαπημένη της ανιψιά.

Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελάκια εκεί στο Παράδεισο. Χαρές και γέλια που θα κάνετε… παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασία μου..

Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα, θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη .

Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου… μην μας δίνεις σημασία, από χαρά είναι αγάπη μου που έκανες ότι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός.. από χαρά είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πως είναι οι νεράιδες… και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα..

Δεν θα σου πω αλλά λόγια.. θα μπω σε σιωπή.. μπας και ακούσω το σιγοτραγούδισμά σου από εκεί ψηλά που θα παίζεις…

Καλό Παράδεισο Αναστασία μου”.

Λίγο νωρίτερα, η αδερφή της, Ξένια είχε γράψει:

Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Elias Triantafyllakis και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή. Η Αναστασια πάλεψε όσο λίγοι , ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ. Έφυγε ήρεμη στον υπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά.

Ξέρω πόσοι προσευχηθηκατε για αυτή την νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτο το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασια δεν υποφέρει πια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα