Έστρωσαν τον μισό δρόμο διότι ξέμειναν από χρήματα

Έστρωσαν τον μισό δρόμο διότι ξέμειναν από χρήματα

Συνέβη και αυτό εν έτει 2017. Σκηνές απείρου κάλλους στο Άργος με τον μισοστρωμένο δρόμο. Δείτε εικόνες από την πιο τραγική ασφαλτόστρωση: Κάλυψαν όλο το μήκος αλλά το μισό πλάτος του δρόμου

Πώς θα σας φαινόταν να βλέπατε ένα δρόμο στρωμένο μόνο από την αριστερή του πλευρά, σε όλο το μήκος του, ενώ από δεξιά να παραμένει δίχως άσφαλτο; Κι όμως συνέβη, στο Αργος!

Μετά το πέρας των εργασιών του ΟΤΕ, από τον δήμο Αργους – Μυκηναίων έστρωσαν άσφαλτο σε όλο το μήκος της οδού Γούναρη (από τον φούρνο του Τσαμπάση μέχρι το Αρχαίο Θέατρο, αλλά τούτο έγινε κατά το… ήμισυ. Από τη μια πλευρά! Η άλλη πλευρά του δρόμου παραμένει λακούβες  και σημάδια από τα παλιά σκαψίμματα.

Και, όπως αναφέρει το argolika.gr, εκεί που γίνεται η εναλλαγή μεταξύ του παλιού και του φρέσκου οδοστρώματος υπάρχει μια μικρή υψομετρική διαφορά….

Η απάντηση του δήμου Αργους – Μυκηναίων, στο newargos.gr, ρίχνει τις ευθύνες στην… κυβέρνηση «με τον συνεχή στραγγαλισμό της προς τους Δήμους», όπως ανέφερε. «Δυστυχώς, λόγω της συνεχούς μείωσης των κρατικών επιχορηγήσεων η οποία αγγίζει το 90% δεν υπάρχει δυνατότητα ολικής αποκατάστασης των κεντρικών οδών και ο Δήμος προσπαθεί με τα λιγοστά χρήματα που παίρνει από το κράτος να αποκαταστήσει ό,τι είναι δυνατόν. Ο συνεχής οικονομικός στραγγαλισμός των Δήμων από την κυβέρνηση έχει αυτά τα αποτελέσματα. Παρ όλες τις δυσκολίες η δημοτική αρχή κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να ανταπεξέλθει στα προβλήματα της καθημερινότητας».

Όπως και να έχει, εν έτει 2017… συνέβη κι αυτό!

SHARE:

24Media Network