ΕΤΑΔ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση 163 παλαιών αιγιαλών

ΕΤΑΔ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση 163 παλαιών αιγιαλών
Παραλία eurokinissi

Δεκάδες παραλίες σε 20 Νομούς της χώρας ενοικιάζονται για 2 + 2 χρόνια.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση τμημάτων παλαιών αιγιαλών σε 20 Νομούς της χώρας εξέδωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Σκοπός της πρόσκλησης είναι η εκμίσθωση για τα έτη 2022-2024 με δυνατότητα παράτασης για δύο έτη (2025-2026), 163 ακινήτων.

Οι παραλίες βρίσκονται στους Νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδος, Μεσσηνίας, Πιερίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε δύο κατηγορίες ενδιαφερομένων: Σε όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε ακίνητα όμορα των συγκεκριμένων ακινήτων και επιθυμούν να εκμισθώσουν τα όμορα τμήματα αυτών. Και σε όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε τμήμα ή τμήματα των συγκεκριμένων ακινήτων, τα οποία δεν θα εκμισθωθούν σε ενδιαφερόμενους της πρώτης κατηγορίας.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για περισσότερα του ενός τμήματα. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από την πρώτη κατηγορία ενδιαφερομένων ορίζεται η 25ηΜαΐου 2022, ενώ για τη δεύτερη κατηγορία ορίζεται η 15ηΙουνίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://hppc.gr/category/prokiryxeis-proskliseis/akinita/

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα