Έβρος: Συμπλοκή Έλληνα κτηνοτρόφου με οικογένειες Τούρκων μεταναστών

Αστυνομία στον Έβρο (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομία στον Έβρο (φωτογραφία αρχείου) MOTIONTEAM

Έλληνας κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε στον κάμπο τις κινήσεις των 8 μη νόμιμων μεταναστών, και τους ακινητοποίησε με την απειλή κυνηγετικού όπλου μέχρι να φωνάξει την Αστυνομία. Οι εμπλεκόμενοι ήρθαν στα χέρια.

Επεισόδιο και συμπλοκή μεταξύ ενός Έλληνα κτηνοτρόφου και 8 μη νόμιμων μεταναστών από την Τουρκία, σημειώθηκε στον κάμπο Φερρών, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Ο κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε την διέλευση των 8 ατόμων, ανάμεσά τους άντρες, γυναίκες και παιδιά και τους ακινητοποίησε υπό την απειλή του κυνηγετικού όπλου που έφερε νόμιμα, μέχρι να καλέσει την Αστυνομία.

Οι άντρες των δύο οικογενειών αντέδρασαν, ήρθαν σε συμπλοκή με τον κτηνοτρόφο, κατά την οποία μάλιστα εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κανείς. Οι Τούρκοι κατάφεραν να αποσπάσουν την καραμπίνα και να φύγουν από το σημείο.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, τους εντόπισαν σε κοντινή απόσταση και τους συνέλαβαν όλους, μεταξύ τους και τον κτηνοτρόφο, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης εισόδου στη χώρα, της απλής σωματικής βλάβης, για τα αδικήματα περί όπλων κλπ. Επίσης σε κοντινή απόσταση εντόπισαν και την καραμπίνα που κατέσχεσαν, ενώ τόσο ο Έλληνας όσο και οι δύο Τούρκοι είχαν τραυματιστεί από τα χτυπήματα του ενός προς τον άλλον.

Τελικά όλοι τους με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Μετανάστες
SHARE:

24Media Network