Εξασφαλίστε δύο πτυχία χωρίς αυξημένα δίδακτρα από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εξασφαλίστε δύο πτυχία χωρίς αυξημένα δίδακτρα από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Kyriacos Arkatites

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Αν ψάχνετε για σπουδές υψηλών προδιαγραφών με πτυχία παγκόσμιας αναγνώρισης, τότε αξίζει να μάθετε περισσότερα για το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου που λειτουργεί στην Κύπρο από το 2012 υπό την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου με 192 χρόνια ιστορίας.

photo by #WhiteonBlackstudio https://www.facebook.com/whiteonblackstudio

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την ιστορία του University of Central Lancashire στην Αγγλία με την εγγύτητα του κυπριακού τρόπου ζωής με τον ελληνικό, τo Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις σπουδές σας σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Πανεπιστημίου είναι το γεγονός ότι είναι πλήρως πιστοποιημένo από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κύπρου (ΔΙΠΑΕ) και από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA). Για τον λόγο αυτό, το Βρετανικό Πτυχίο του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus είναι το μόνο στην Κύπρο που δεν απαιτείται υποβολή αναγνώρισης από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ., όπως γίνεται με άλλα κολλέγια ή πανεπιστήμια που προσφέρουν πτυχία μέσω τύπου franchise.

Η μοναδική αυτή συνέργεια αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια UCLan UK και UCLan Cyprus, πλήρως αναγνωρισμένα σε ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα, χωρίς καταβολή επιπλέον διδάκτρων. Όσον αφορά τις επικείμενες αλλαγές στη βρετανική εκπαίδευση και συγκεκριμένα την αύξηση διδάκτρων και την κατάργηση του φοιτητικού δανείου (student loan), το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus καθησυχάζει τις ανησυχίες των γονέων και φοιτητών, καθώς σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ανέφερε ότι:

  • Τα δίδακτρα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus ΔΕΝ θα αυξηθούν.
  • Για όσους φοιτητές εγγραφούν φέτος για την ακαδημαϊκή χρονιά 2020/21 ισχύει η ειδική χορηγία από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, αξίας €1,450 ετησίως (δηλ. από €9,950 σε €8,500 ετησίως).

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το 85% των αποφοίτων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus απορροφάται από την αγορά εργασίας τους πρώτους 6 μήνες μετά την αποφοίτησή τους.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς παρέχει τη δυνατότητα στον φοιτητή να γίνει μέλος μιας κοινότητας 35,000 φοιτητών από 150 και πλέον χώρες και να αποκτήσει Βρετανικό Πτυχίο εξοικονομώντας μέχρι και 60% στο κόστος σπουδών και διαβίωσης, σε σύγκριση με πανεπιστήμια στην Αγγλία.

Μάθετε ακόμα περισσότερα για ένα από τα πιο αξιόπιστα πανεπιστήμια της Κύπρου και προγραμματίστε τις σπουδές σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα