Εξιχνιάστηκε η φριχτή δολοφονία στου Γουδή

Εξιχνιάστηκε η φριχτή δολοφονία στου Γουδή
ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΙΝΩΠΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Υπεύθυνη για την δολοφονία της ηλικιωμένης ήταν η ίδια της η κόρη, την οποία εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στο σπίτι που διέμενε μαζί με την μητέρα της και την συνέλαβαν.

Εξιχνιάστηκε η φρικτή δολοφονία της ηλικιωμένης που η σορός της βρέθηκε χθες τυλιγμένη με κουβέντα και σπάγκους παρατημένη σε πεζοδρόμιο στην περιοχή του Γουδή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα το θύμα ήταν 92 ετών και ζούσε σε οικία, ένα με δύο στενά πιο πιο μακριά από εκεί που βρέθηκε από έναν περαστικό, ο οποίος σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές.

Υπεύθυνη για την δολοφονία της και γι αυτό που ακολούθησε, ήταν η ίδια της η κόρη, την οποία εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στο σπίτι που διέμενε μαζί με την μητέρα της και την συνέλαβαν.

ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΙΝΩΠΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi
 

Ή 68χρονη κόρη απέδωσε το έγκλημα ως μια πράξη “ελέους” προς την μητέρα της επειδή εκείνη είχε πολλά προβλήματα υγείας, ωστόσο το θύμα είχε μώλωπες και μελάνωση στα χείλη της που μαρτυρούν ασφυκτικό θάνατο και χρήση βίας.

Περισσότερα ως προς αυτό θα προκύψουν από την νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στο θύμα, ενώ η κόρη της οδηγήθηκε στη Ασφάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της. Η ίδια ήταν διαζευγμένη εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και έκτοτε ζούσε με την μητέρα της.

Όπως αναφέρει η αστυνομία:

“Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version