Εξιχνιάστηκε ο φόνος 26χρονου στη Βικτώρια

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης
Περιπολικό της Άμεσης Δράσης EUROKINISSI

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος του 26χρονου Αλγερινού, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στις αρχές του μήνα στην Πλατεία Βικτωρίας-Δράστες είναι 5 Αφγανοί εκ των οποίων συνελήφθησαν οι τρεις-Συνεπλάκησαν μαζί τους για μία διένεξη την στιγμή που ήταν όλοι τους μεθυσμένοι

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία σε βάρος του 26χρονου Αλγερινού, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, στις 3 Μαρτίου, στην πλατεία Βικτωρίας.

Δράστες είναι πέντε Αφγανοί, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες στις 3 Μαρτίου, συνεπλάκησαν στην Πλατεία Βικτωρίας με τον 26χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, από αιχμηρό αντικείμενο.

Ως προς το χρονικό της έρευνας, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, για την εξακρίβωση του κινήτρου της ανθρωποκτονίας, των συνθηκών τέλεσης και την ανακάλυψη των δραστών, πραγματοποίησε έρευνες και συνέλεξε πληροφορίες σε συνεργασία με Υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στο κέντρο των Αθηνών. Σύμφωνα με όσα ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ο λόγος της δολοφονίας ήταν απλά μία διένεξη που σημειώθηκε μεταξύ τους και εξελίχθηκε σε λογομαχία και συμπλοκή, καθώς ήταν μεθυσμένοι.

Απογευματινές ώρες της 25ης Μαρτίου, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., κατάφεραν να εντοπίσουν τρείς Αφγανούς, ηλικίας 14, 20 και 21 ετών, τους οποίους προσήγαγαν στην Ασφάλεια.

Από την εξέταση των δραστών, εξακριβώθηκε η εμπλοκή τους στην υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και βίαιης προσαγωγής, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν.

Περαιτέρω, οι δράστες και το θύμα είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις –κατά περίπτωση- των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών, συνεχίζεται.

ADVERTISING

SHARE: