Έξωση σε 90χρονη και εγγονό για χρέος 1200 ευρώ

Έξωση σε 90χρονη και εγγονό για χρέος 1200 ευρώ
Έξωση σε 90χρονη και εγγονό για χρέος 1200 ευρώ shutterstock

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η έξωση που έγινε σε μια 90χρονη και τον άνεργο εγγονό της, με τον οποίον έμεναν μαζί, για χρέη 1200 ευρώ. Τι καταγγέλλει ο νεαρός.

Έξωση με παρουσία αστυνομίας και δικαστικού επιμελητή ήταν η επίπτωση του χρέους των 1200 ευρώ της 90χρονης και του 25χρονου εγγονού της, Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει μεγαλώσει μαζί της.

Ο νεαρός μίλησε στην κάμερα και εξήγησε πόσο βάναυσο ήταν να τους πετάξουν έξω από το σπίτι στο οποίο διέμεναν για 10 χρόνια, εν μέσω πανδημίας και χωρίς καν να έχουν ειδοποιηθεί προηγουμένως.

Η σύνταξη της γιαγιάς είναι μόλις 300 ευρώ και ο εγγονός που συνήθως απασχολείται με κάποια χειρωνακτική εργασία από ντελίβερι μέχρι οικοδομή, έμεινε άνεργος λόγω κορονοϊού.

Οι γιατροί του κόσμου που φιλοξένησαν την άτυχη οικογένεια γιαγιάς και εγγονού ενημερώθηκαν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίου Δημητρίου, όπου διέμεναν. Το πρώτο βράδυ παρά το προχωρημένο της ηλικίας της κυρίας, αναγκάστηκαν να το περάσουν στον δρόμο, καθώς οι υπηρεσίες των γιατρών του κόσμου δεν μπορούσαν να παρέχουν την ίδια κιόλας μέρα φιλοξενία στο ζωάκι της οικογένειας.

Από την επόμενη μέρα το πρωί, οι γιατροί του κόσμου φρόντισαν για την φιλοξενία της οικογένειας στην δομή τους στο Μεταξουργείο. Σκοπεύουν να νοικιάσουν σπίτι και να καλύψουν τους πάγιους λογαριασμούς της οικογένειας για τον επόμενο έναν χρόνο, εφόσον τονίζουν πως σαφώς υπάρχει κόσμος που μένει άστεγος από την μία μέρα στην άλλη, αλλά πρόκειται για μία πρωτοφανή περίπτωση κυνισμού.

Κάνουν έκκληση να βρεθεί μία μόνιμη εργασία για τον Κωνσταντίνο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα