Εύοσμος: Ταυτοποιήθηκαν 4 άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου

Εύοσμος: Ταυτοποιήθηκαν 4 άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου
GRTimes.gr

Τρεις Έλληνες και ένας νεαρός αλβανικής καταγωγής, συμμετείχαν στην επίθεση κατά του 15χρονου. Οι αρχές βρίσκονται στο στάδιο της ταυτοποίησης των στοιχείων άλλων δυο ατόμων.

Συνολικά τέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. για τον άγριο ξυλοδαρμού του 15χρονου το περασμένο Σάββατο στον Εύοσμο.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν νεαρό αλβανικής καταγωγής, ενώ οι αρχές βρίσκονται στο στάδιο της ταυτοποίησης των στοιχείων άλλων δυο ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του 15χρονου, Οι δύο εκ των δραστών που ταυτοποιήθηκαν είναι ηλικίας 16 ετών και οι άλλοι δύο 18 ετών. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Να σημειωθεί ότι χθες, Τρίτη, ο 15χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή. Οι γιατροί του έδωσαν οδηγίες προκειμένου να παραμείνει κλινήρης στο σπίτι, ενώ μετά από λίγες μέρες θα πάει για επανεξέταση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του GRTimes, η ομάδα των επτά ατόμων που τον είχε χτυπήσει, πρώτα είχε βάλει στο «στόχαστρο» της, τον φίλο του με τον οποίο είχε βγει βόλτα. Έτσι λοιπόν, μέλος της ομάδας επιτέθηκε στον φίλο του, ο οποίος δέχτηκε δύο σφαλιάρες και ο 15χρονος προσπάθησε να τον υπερασπιστεί, με αποτέλεσμα να ξυλοκοπηθεί άγρια στη συνέχεια από περισσότερα άτομα. Ο ίδιος έλεγε στη μητέρα του, Νατάσα Κουκουγιάννη, πως σε ανάλογη περίπτωση, θα το ξαναέκανε και θα στεκόταν στο πλευρό του φίλου του, παρά τα όσα έπαθε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση περιστατικού ληστείας και σωματικών βλαβών σε βάρος δύο ανήλικων στην περιοχή του Ευόσμου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις νεαροί (τρεις ημεδαποί-ένας αλλοδαπός) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι βραδινές ώρες της 24-07-2021 στην περιοχή του Ευόσμου, από κοινού με τρεις ακόμη συνεργούς τους, προσέγγισαν τους δύο ανήλικους και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το κινητό ενός εξ’ αυτών, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και το σώμα.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και των έτερων δραστών.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version