Εύβοια: Διακωμωδούσε τον κορονοϊό – Μετά από δυο μέρες βγήκε θετική

Εύβοια: Διακωμωδούσε τον κορονοϊό – Μετά από δυο μέρες βγήκε θετική
Ασθενοφόρο MotionTeam

"Λυπάμαι πολύ, έχω διαγνωστεί με το να είμαι όμορφη και σέξυ", έλεγε με ειρωνεία στο πρώτο βίντεο μέσω του οποίου υποτιμούσε τον κορονοϊό. "Να προσέχετε. Πονάνε πολύ τα κόκαλα", είναι τα λόγια της δύο μέρες αργότερα.

Άσχημα παιχνίδια της τύχης. Νεαρή μητέρα που δεν πίστευε στον κορονοϊό και τον διακωμωδούσε μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, βρέθηκε θετική η ίδια και το παιδί της.

“Λυπάμαι πολύ όλους. Τους φίλους μου, την οικογένειά μου. Εδώ και μερικές ημέρες έχω λίγα συμπτώματα κα μόλις επιβεβαιώθηκε. Λυπάμαι πολύ, έχω διαγνωστεί με το να είμαι όμορφη και σέξυ. Είναι πολύ μεταδοτικό. Σας ευχαριστώ πολύ, θέλω την προσοχή σας. Μου έχουν πει πως εμβόλιο δεν εχει βγει ακομα”, ακούγεται να λέει στο πρώτο βίντεο όταν χλεύαζε και υποτιμούσε τον ιό.

“Πρώτη ημέρα με κορονοϊό. Κολλήσαμε και εμείς. Βγήκαμε θετικοί στον κορονοϊό. Να προσέχετε. Πονάνε πολύ τα κόκαλα, το κεφάλι, δεν γεύομαι τίποτα. Βγήκαμε θετικοί και εγώ και ο γιος μου. Κάποια στιγμή θα το κολλήσουμε όλοι”, είναι τα λόγια της στο βίντεο που ανήρτησε δύο ημέρες μετά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα