Εύβοια: Συνελήφθη η 32χρονη που έβαλε φωτιά στον σύντροφό της

Εύβοια: Συνελήφθη η 32χρονη που έβαλε φωτιά στον σύντροφό της
Περιπολικό της αστυνομίας (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συνελήφθη η 32χρονη που περιέλουσε με οινόπνευμα πριν από μερικές ημέρες τον σύντροφό της.

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (17/01) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης η 32χρονη που περιέλουσε με οινόπνευμα και έβαλε φωτιά στον 68χρόνο, ο οποίος και κατέληξε λίγες ημέρες μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκίδας ενώ το πρωί της Τρίτης (18/01) θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Το χρονικό της επίθεσης

Η γυναίκα, πήγε στο σπίτι του θύματος, το απόγευμα της 2ας Ιανουαρίου 2022 και τον έλουσε με οινόπνευμα με σκοπό να τον κάψει ζωντανό ενώ αμέσως μετά έφυγε από το σπίτι, παρατώντας τον μόνο του και αβοήθητο.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, είναι χρήστρια ναρκωτικών, ενώ έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές. Παραδέχθηκε στους αστυνομικούς του ΑΤ Λίμνης ότι όντως πήγε στο σπίτι να τον κάψει και τον παράτησε χωρίς να τον βοηθήσει.

Του είχε αποσπάσει πάνω από 10.000 ευρώ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 32χρονη φαίνεται ότι δεν είναι πρώτη φορά που έβαζε στόχο την εν λόγω άνδρα, αφού στο παρελθόν του είχε αφαιρέσει πάνω από 10.000 ευρώ.

Ο άνδρας παρέμεινε από το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου, αβοήθητος καθώς η παραλία Φραγκάκι, έχει λιγοστούς κατοίκους με αποτέλεσμα, να εντοπιστεί από περίοικους το απόγευμα της Πέμπτης 06/01 και να οδηγηθεί στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, ενώ λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ να βρίσκεται στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων και λίγο αργότερα η κρίσιμη κατάσταση τον έφερε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Η 32χρονη, λόγω του ότι παρουσιάστηκε στο Τμήμα μετά το πέρας του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της ενώ αναμένεται να της ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού βαθμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα