Φολέγανδρος – Πατέρας Γαρυφαλλιάς: “Προσπάθησε να πάει στο λιμάνι για να φύγει, αλλά την σκότωσε”

Φολέγανδρος – Πατέρας Γαρυφαλλιάς: “Προσπάθησε να πάει στο λιμάνι για να φύγει, αλλά την σκότωσε”
Η 26χρονη, Γαρυφαλλιά Ψαράκου, που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο

Συγκλονιστικές οι δηλώσεις των γονιών της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε από τον φίλο της στη Φολέγανδρο. Τι δήλωσαν για τον 30χρονο και τη σχέση του με την κόρη τους.

Συντετριμμένοι αλλά και οργισμένοι είναι οι γονείς της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, την οποία σκότωσε ο 30χρονος φίλος της στη Φολέγανδρο όπου βρίσκονταν μαζί για διακοπές.

Ο 30χρονος δολοφόνος, που συνελήφθη το Σάββατο (17/07), μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Νάξου το μεσημέρι της Κυριακής (18/07). Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ μέχρι τότε θα είναι κρατούμενος. Ο 30χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο πατέρας της 26χρονης σε δηλώσεις του εξέφρασε την λύπη του για την απώλεια της κόρης του και τον θυμό του προς τον άντρα που της πήρε τη ζωή.

“Το κορίτσι μου σπούδαζε και μέχρι τα 25 χρόνια δεν είχε ξαναπάει διακοπές. Το μόνο που έκανε ήταν να σπουδάζει και να διαβάζει. Πήγε τις πρώτες του διακοπές με έναν άντρα που δεν τον ήξερε, που τον γνώριζε για λίγο, και τη σκότωσε. Ήταν η πρώτη της σχέση και έμπλεξε χωρίς να το καταλάβει. Την εξαπάτησε και έκανε αυτό που της έκανε. Πρέπει να σαπίσει στη φυλακή”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Προσπάθησε, από ό,τι καταλάβαμε με τη γυναίκα μου, να πάει στο λιμάνι για να φύγει, αλλά αυτός ήταν φονιάς και την σκότωσε”, πρόσθεσε ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς.

Από την πλευρά της, η μητέρα της 26χρονης τόνισε πως ο 30χρονος είναι “άνανδρος” δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Είναι άνανδρος και αλήτης, πήρε την κόρη μου. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή αλλά στους κακούς ανθρώπους και τις κακές συμπεριφορές. Πήρε ένα κορίτσι εκεί και δεν το προστάτευσε”.

Σχετικά με το εάν γνώριζε τον 30χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση η κόρη της, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς είπε:

Το παιδί μου δεν μου έλεγε πολλά πράγματα για τη σχέση της, δεν τα μοιραζόταν. Την ρωτούσα “είσαι καλά παιδί μου με αυτή τη σχέση;” και μου έλεγε “ναι μαμά, είναι καλό παιδί”. Δεν τον γνώριζε καλά, ήταν και η καραντίνα, δεν ήταν κάθε μέρα μαζί. Δεν γνωρίζω πράγματα, ούτε φυσιογνωμικά δεν τον ήξερα.

“Πιστεύω στη Δικαιοσύνη, θα τιμωρηθεί. Γιατί να συμβαίνουν αυτά: μια άλλη Γαρυφαλλιά, η Καρολάιν, η οποιαδήποτε κοπέλα; Δεν μεγαλώνουμε αγόρια με ανδρισμό; Είναι άνδρες αυτοί; Ένα κορίτσι τι το έκανε; Πήγαν απλά διακοπές, τσακώθηκαν και την πέταξε από το γκρεμό;”, κατέληξε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα