Φονικό στη Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου

Φονικό στη Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου
Ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα Facebook

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για το άγριο φονικό σε μπαρ της Ραφήνας. Η ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες σήμερα, δύο άτομα ως οι δράστες της δολοφονίας σε βάρος του 42χρονου έξω από μπαρ στην Ραφήνα.

Πρόκειται για δύο 24χρονους, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, οι οποίοι κατηγορούνται πως ξυλοκόπησαν άγρια χθες τα ξημερώματα τον άτυχο άντρα, για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα εκείνος να καταλήξει χθες το πρωί στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου είχε μεταφερθεί.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε στην σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα, σχολιάζοντας: “Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο υπόπτων για τη δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα”.

 

Το χρονικό της δολοφονίας

Το άγριο φονικό σημειώθηκε στις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής (26/06), αρχικά εντός ενός γνωστού μπαρ όπου ξεκίνησε μεταξύ του θύματος και ενός άλλου από μία παρεξήγηση για ασήμαντη αφορμή.

Οι δύο άντρες βγήκαν έξω και εκεί ο δράστης μαζί με άλλα τρία άτομα από την παρέα του, επί της Πλατείας Ν. Πλαστήρα, όρμησαν στο θύμα, έναν 42χρονο άνδρα και τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς.

Αμέσως μετά την πράξη τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα που είχε δεχτεί πλήθος από σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου δυστυχώς το πρωί κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version