Φονικό στην Πέλλα: 20χρονη Κική – “Με ενοχλούσε ένα μήνα, δεν είχα σχέση μαζί του”

Φονικό στην Πέλλα: 20χρονη Κική – “Με ενοχλούσε ένα μήνα, δεν είχα σχέση μαζί του”

"Με ενοχλούσε έναν μήνα, δεν του απαντούσα στα μηνύματα, μετά άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός" - Η συγκλονιστική μαρτυρία της 20χρονης που έπεσε θύμα επίθεσης από τον 38χρονο που σκότωσε τη γιαγιά της.

Η 20χρονη Κική που επιβίωσε από τα πυρά του 38χρονου στην Κρύα Βρύση Πέλλας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευκρινίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είχε σχέση με τον δράστη.

“Με ενοχλούσε έναν μήνα, δεν του απαντούσα στα μηνύματα, μετά άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός. Έλεγε θα πάρω όπλο και θα έρθω στο σπίτι σου… Μου έλεγε με θέλει και εγώ του έλεγα δεν θέλω να έχω καμία σχέση, είσαι πολύ μεγάλος για εμένα”.

“Δεν έχω ιδέα, μου είχαν πει ότι δεν είναι καλά στα μυαλά του, ότι το παιδί έχει θέμα, ήταν πού τυπικές οι σχέσεις μας”

Χθες άλλωστε τελέστηκε η κηδεία της 69χρονης από την οποία απουσίαζε η 20χρονη καθώς βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της τραυματισμένης αδερφής της στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Ο γιος της, πατέρας της κοπέλας που κρατείται, υπέβαλε αίτημα στον εισαγγελέα να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του και του επετράπη να παρευρεθεί στο κοιμητήριο. Με χειροπέδες και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας παρακολούθησε την ταφή της 69χρονης γυναίκας.

Στον εισαγγελέα Γιαννιτσών

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο 48χρονος γιος της 69χρονης, όπως επίσης δύο φίλοι του. Κατηγορούνται ότι μετά το έγκλημα επιτέθηκαν στον 38χρονο δράστη κι ενώ εκείνος είχε αποπειραθεί να αυτοπυροβοληθεί με την ίδια καραμπίνα που διέπραξε νωρίτερα την ανθρωποκτονία. Όλοι τους παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή Γιαννιτσών.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (6/9) στον εισαγγελέα Γιαννιτσών, ο οποίος – αξιολογώντας το φάκελο της εις βάρος τους δικογραφία – απήγγειλε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ τους παρέπεμψε σε ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή και έως τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Στο μεταξύ, ο 38χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσηλευτικού ιδρύματος, φέρει σοβαρές κρανιοπροσωπικές και ορθοπεδικές κακώσεις, ενώ βρίσκεται διασωληνωμένος σε καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη. Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η κατάστασή του είναι σταθερή και ελεγχόμενη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα κίνητρά του ήταν προσωπικά και ειδικότερα πιθανολογείται ότι ο ίδιος ωθήθηκε στην πράξη αυτή διότι τον απέρριψε ερωτικά η εγγονή της 69χρονης.

Το χρονικό

Η απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει την περιοχή εκτυλίχθηκε στις 21.40 την Τρίτη, όταν ο 38χρονος από το Αγγελοχώρι Ημαθίας πήγε στο σπίτι της κοπέλας όπου βρίσκονταν η ίδια, η αδελφή της, ο 48χρονος πατέρας τους, η 69χρονη γιαγιά της και ο 74χρονος παππούς της.

Ο δράστης έμαθε ότι η κοπέλα που “πολιορκούσε” πέρασε στη Φιλοσοφική Σχολή στο Ρέθυμνο Κρήτης κι έχασε την ψυχραιμία του.

Έτσι, θολωμένος από τον έρωτά του για την κοπέλα, πήγε στο σπίτι της και τη ζήτησε από τον πατέρα της. Όμως ο 48χρονος του είπε «η μικρή δεν σε θέλει» και τον έδιωξε από το σπίτι.

Τότε ο 38χρονος πήγε στο χωριό του, πήρε μία καραμπίνα και γύρισε ξανά στο σπίτι της κοπέλας σε έξαλλη κατάσταση.

Δίχως να πει κουβέντα έστρεψε το όπλο προς την 20χρονη και πυροβόλησε, αλλά η 69χρονη γιαγιά της έδρασε αστραπιαία μπαίνοντας μπροστά από την εγγονή της, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα σκάγια και να σκοτωθεί αστραπιαία. Μάλιστα, σύμφωνα με το thestival, ο δράστης πυροβόλησε 9 φορές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα