Φως στο Τούνελ: Τι είπε ο Θύμιος Μπουγάς για τους νεαρούς που του έκαναν bullying

Φως στο Τούνελ: Τι είπε ο Θύμιος Μπουγάς για τους νεαρούς που του έκαναν bullying
Θύμιος Μπουγάς Glomex

Ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος βρέθηκε τελικά το προηγούμενο Σάββατο στον Πύργο, μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη και την ευχαρίστησε προσωπικά για την βοήθεια που προσέφερε στις έρευνες που έγιναν.

Για τη νέα αρχή που κάνει στη ζωή του, για την βοήθεια της πολιτείας αλλά και για το bullying που έχει δεχθεί έκανε λόγο, ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος βρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο σε έναν εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Πύργο.

Συγκεκριμένα, ο Θύμιος Μπουγάς, επέλεξε να εμφανιστεί το βράδυ της Παρασκευής, στην Εκπομπή «Φως στο Τούνελ», καθώς ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά την Αγγελική Νικολούλη για τη βοήθεια που προσέφερε στις έρευνες που έγιναν.

«Εάν συναντήσεις, εκεί στον Πύργο, αυτά τα παιδιά που σου φέρθηκαν με αυτόν τον άγριο τρόπο, τι θα ήθελες να τους πεις εσύ;» ρώτησε η Αγγελική Νικολούλη τον Θύμιο Μπουγά και εκείνος απάντησε:

«Από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Τίποτα δεν θα τους έλεγα… Τι να τους πω;». Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε πως θέλει να πει “ένα μεγάλο ευχαριστώ” σε όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή του και τον βοήθησαν.

Στην εκπομπή βρέθηκε και ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη θετική ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτεια του Θύμιου και για την άμεση κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνακόπουλο, του βρήκαν σπίτι να μένει με χαμηλό ενοίκιο, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτισή του, του έβγαλαν αστυνομική ταυτότητα και ΑΦΜ. Εγκρίθηκε ένα σημαντικό κονδύλι από το δημοτικό συμβούλιο για οικονομική βοήθεια και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να περάσει από επιτροπές για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται.

Παράλληλα, το επιστημονικό φόρουμ «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος», με υπεύθυνη τη δημοσιογράφο Νατάσα Μποζίνη, έχει συγκεντρώσει γιατρούς, νοσηλευτικά ιδρύματα και ιδιώτες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν τον Θύμιο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να αποκατασταθούν η υγεία και η εικόνα του, που υπέστησαν σοβαρή ζημιά μετά από το ατύχημα που είχε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα