Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά σε βιομηχανία στον Ασπρόπυργο

Πυρκαγιά σε βιομηχανία χρωμάτων στη θέση Καλλιστήρι, επί της οδού Μεγαρίδος, στον Ασπρόπυργο την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016. Στον χώρο της βιοτεχνίας, η οποία εκτείνεται σε 200 τετραγωνικά μέτρα, επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Πυρκαγιά σε βιομηχανία χρωμάτων στη θέση Καλλιστήρι, επί της οδού Μεγαρίδος, στον Ασπρόπυργο την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016. Στον χώρο της βιοτεχνίας, η οποία εκτείνεται σε 200 τετραγωνικά μέτρα, επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ανεξέλεγκτη φωτιά σε στον Ασπρόπυργο. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο (Vid)

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε εργοστάσιο μελανιών και χρωμάτων DruckFarben Ελλάς ΑΕΒΕ, στη Θέση Καλλιστήρι στον Ασπρόπυργο.

Οι πρώτες πληροφορίες, που έκαναν λόγο για πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Kraft, ωστόσο κατόπιν επικοινωνίας εκπρόσωπου της εταιρείας με το NEWS 247, διαψεύσθηκαν. Σημειώνεται ότι στο ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρείας, στεγάζεται και το εργοστάσιο παραγωγής οικοδομικών χρωμάτων, το οποίο, όμως, δεν απειλείται από τις φλόγες.

Η φωτιά προκλήθηκε στη γραμμή παραγωγής της βιομηχανίας, έκτασης 200 τ.μ., τον οποίο οι εργαζόμενοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν εγκαίρως, ωστόσο γρήγορα επεκτάθηκε στη δεξαμενή διαλυτικών και σε άλλες εγκαταστάσεις, όπου η πρόσβαση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Έχει καταστραφεί ο χώρος παραγωγής ενώ έχει καταρρεύσει και η στέγη.

Στο σημείο επιχειρούν 81 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 27 οχήματα, ενώ αναμένονται ενισχύσεις.

Καθώς η φωτιά καίει εύφλεκτα υλικά, οι καπνοί είναι πυκνοί και τοξικοί.

SHARE: