Φωτιά στην Αχαϊα: Πώς κινούνται τα οχήματα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Φωτιά στην Αχαϊα: Πώς κινούνται τα οχήματα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου
Η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου Eurokinissi

Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς. Κλειστή είναι η νέα και παλαιά Εθνική Οδός Κορίνθου - Πατρών.

Μόνο όσα αυτοκίνητα έχουν κατεύθυνση προς Πάτρα κινούνται κανονικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο ρεύμα κυκλοφορίας της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου προς την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όσοι οδηγοί έχουν κατεύθυνση προς Αθήνα, ενημερώνονται στα διόδια της γέφυρας ότι πρέπει να ακολουθήσουν την εθνική οδό Ναυπάκτου – Ιτέας, λόγω της φωτιάς στην Αιγιάλεια και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην νέα και στην παλαιά εθνική οδό, Πατρών – Κορίνθου.

Σημειώνεται ότι είναι κλειστές η νέα και η παλαιά εθνική οδός Πατρών – Κορίνθου από το Δρέπανο έως τον Ελαιώνα.

Επίσης, σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, σχετικά με την κίνηση στην Ολυμπία οδό, στο Τμήμα Κορίνθου – Πατρών, “οι δυνάμεις καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς πλησίον της σήραγγας Παναγοπούλα, προκειμένου να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία το ανώτερο τμήμα του οδικού δικτύου. Αυτή τη στιγμή έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα της Ολυμπίας οδού, δεδομένου ότι η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη και υπάρχει κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς.

Υπενθυμίζουμε ότι, οι υπηρεσίες της Ολυμπίας οδού αλλά και της Τροχαίας, ενημερώνουν τους οδηγούς από το ύψος της Ελευσίνας, σε όλα τα διόδια, καθώς επίσης και από το ύψος της Κορίνθου για την κατάσταση του οδικού δικτύου. Οι οδηγοί θα ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πυρκαγιάς ώστε να διέλθουν με ασφάλεια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα