Φωτιά στην Ηλεία: Αρνείται τις κατηγορίες ο 46χρονος- Κατέρρευσε στο γραφείο του Εισαγγελέα

Φωτιά στην Ηλεία: Αρνείται τις κατηγορίες ο 46χρονος- Κατέρρευσε στο γραφείο του Εισαγγελέα

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου για τη φωτιά στην Ηλεία, τόνισε πως το κατηγορητήριο είναι σαθρό και πως ο εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες - Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πύργου

Κατέρρευσε στο γραφείο του Εισαγγελέα Ηλείας κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 46χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια στη φωτιά της Φρίξας στην Ηλεία.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε στο δικαστήριο νωρίς το πρωί και περίπου στις 12 το μεσημέρι ενώ βρισκόταν ενώπιον του Εισαγγελέα αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Στο σημείο εφθασε ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον 46χρονο στο Νοσοκομείο για εξετάσεις. Η διαδικασία διεκόπη και αν το επιτρέψει η υγεία του 46χρονου θα επαναληφθεί αύριο.

Όπως ανέφερε ο Δικηγόρος του Κατηγορούμενου, κος Γιάννης Μαρδάκης "οι κατηγορίες είναι εμπρησμός από αμέλεια από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για άνθρωπο ή ξένα πράγματα και εμπρησμός δάσους από αμέλεια. Οι κατηγορίες αυτές δεν στέκουν, ειναι αίολο το κατηγορητήριο, δεν σχετίζεται με τον εμπρησμό που έλαβε χώρα στις 15/4/18. Ξεκίνησε από κάποιο άλλο γεγονός το οποίο θα αποδειχθεί κατά την ακροαματική διαδικασία. Από στοιχεία που υπάρχουν δεν υπάρχουν οι ενδείξεις ή αποχρώσεις που να καταδεικνύουν τον εντολέα μου σαν αυτόν ο οποίος έβαλε τη φωτιά. Ο εντολέας μου αρνείται την κατηγορία πλήρως και δεν υπάρχουν οι ενδείξεις ή αποχρώσεις που τον καταδεικνύουν ως το πρόσωπο που έβαλε τη φωτιά" κατέληξε ο κος Μαρδάκης .

Σημειώνεται πως οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πυρκαγιά στην Ηλεία: Στον εισαγγελέα ο 46χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό

Φωτιά στην Ηλεία: Συνελήφθη 46χρονος για εμπρησμό από αμέλεια

Φωτιά στην Ηλεία: Καρέ-καρέ η ολονύχτια μάχη με τις φλόγες

ADVERTISING

SHARE: