Φωτιά στην Πεντέλη: Απομακρύνθηκαν παιδιά από κατασκηνώσεις

Φωτιά στην Πεντέλη: Απομακρύνθηκαν παιδιά από κατασκηνώσεις
Φωτιά στην Πεντέλη EUROKINISSI

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται στην περιοχή μεταξύ Πεντέλης και Νέου Βουτζά. Σπίτια υπέστησαν ζημιές. Καλά στην υγεία τους τα παιδιά που απομακρύνθηκαν παιδιά από κατασκηνώσεις- Εκτροπή και της κυκλοφορίας

Μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στην Καλλιτεχνούπολη Αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται τώρα μεταξύ της Πεντέλης και του Νέου Βουτζά. Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, ορισμένα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές, ενώ, πριν από λίγο, απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, παιδιά από κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα.

Η φωτιά κατευθύνεται τώρα προς την περιοχή του Νέου Βουτζά, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να την περιορίσουν. Το έργο τους δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα, 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 20 εθελοντές, 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Εκτροπή της κυκλοφορίας

Λόγω της φωτιάς διενεργείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη Λ. Μαραθώνος από το ύψος της οδού Φλέμινγκ στο ρεύμα προς Μαραθώνα, στη Λ. Μαραθώνος και Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο ρεύμα προς Μαραθώνα, στη Λ. Μαραθώνος και Αγίας Μαρίνας στο ρεύμα προς Αθήνα και στην οδό Ποσειδώνος από το Κόκκινο Λιμανάκι στο ρεύμα προς Μαραθώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα