Φωτιά στην Περαχώρα Λουτρακίου

Φωτιά στην Περαχώρα Λουτρακίου
Πυροσβεστικό ελικόπτερο Eurokinissi

Η φωτιά εντοπίζεται σε χαράδρα ανάμεσα στην Περαχώρα και την Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι Κορινθίας-Δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή, αλλά έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση και έκταση με χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Περαχώρας Λουτρακίου Κορινθίας.

Η φωτιά εντοπίζεται σε χαράδρα ανάμεσα στην Περαχώρα και την Λίμνη Βουλιαγμένης, χωρίς να απειλεί κατοικημένη περιοχή, αλλά με πολύ δύσκολη πρόσβαση, ωστόσο έγινε εισήγηση για προληπτική εκκένωση μίας παιδικής κατασκήνωσης, που δεν είναι κοντά στην φωτιά, αλλά ο μόνος δρόμος πρόσβασης σε αυτή είναι κοντά στην πυρκαγιά.

Στο σημείο άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 46 άντρες της Πυροσβεστικής με 17 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα η Πυροσβεστική βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή, αφού είναι μία ημέρα με πολύ υψηλό κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς κατηγορίας κινδύνου 4, κυρίως για τις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας ( Εύβοια, Βοιωτία, Σκύρος), Βόρειου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία) και Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version