Λαύριο: Φωτιά κοντά στη Βιομηχανία Όπλων – Εκκενώθηκε δομή μεταναστών

Λαύριο: Φωτιά κοντά στη Βιομηχανία Όπλων – Εκκενώθηκε δομή μεταναστών
MotionTeam

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση, ξηρά χόρτα και σκουπίδια, στην περιοχή Νεράκι στο Λαύριο πολύ κοντά στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων, που δεν απειλείται άμεσα επί του παρόντος-Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες, ωστόσο επίσης δεν κινδυνεύουν άμεσα-Εκκενώνεται προληπτικά δομή μεταναστών

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση, σκουπίδια και ξηρά χόρτα, στην περιοχή Νεράκι του Λαυρίου.

Το πύρινο μέτωπο βρίσκεται πολύ κοντά στην ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων), που δεν απειλείται άμεσα επί του παρόντος και λαμβάνονται μέτρα για την ασφάλεια του συγκεκριμένου χώρου για ευνόητους λόγους.

Στην περιοχή επίσης υπάρχουν διάσπαρτες οικίες, ωστόσο δεν κινδυνεύουν άμεσα. Προληπτικά αποφασίστηκε η εκκένωση δομής φιλοξενίας μεταναστών εξαιτίας των πυκνών καπνών.

Λόγω των ανέμων έχει γίνει αρκετά μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική, ώστε να την προλάβουν.

Στο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν ενισχυθεί και αποτελούνται πλέον από 21 άντρες με 7 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 12 άντρες της Πυροσβεστικής με 6 οχήματα από το νέο μηχανοκίνητο τμήμα (ΜΕΤΠΕ), 6 οχήματα ΟΤΑ (υδροφόρες και σκαπτικά μηχανήματα) και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 3 ελικόπτερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version