Φωτιές στην Αττική: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι πρώτοι μάρτυρες

Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών
Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών EUROKINISSI

Ξεκίνησαν από την δικαιοσύνη οι έρευνες για τα αίτια των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική- Όλες οι ενέργειες γίνονται με στόχο την κατά το ταχύτερο δυνατό ολοκλήρωση της έρευνας για την απόδοση ποινικών ευθυνών.

Οι πρώτοι μάρτυρες της έρευνας για τα αίτια των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική κλήθηκαν να καταθέσουν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Σύμφωνα με εισαγγελικες πηγές, η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Βαρβάρα Γνεσούλη, στην οποία έχει ανατεθεί η προκαταρκτική εξέταση, έχει ήδη καλέσει σε κατάθεση τους πρώτους μάρτυρες της υπόθεσης, μεταξύ των οποίων είναι και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Παράλληλα, έχει ορίσει πυραγό ως ανεξάρτητο πραγματογνώμονα, ώστε να της παραδώσει πόρισμα με πλήρη καταγραφή και αξιολόγηση όλων των παραγόντων και των ενεργειών που έλαβαν χώρα από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της φωτιάς.

Η εισαγγελέας έχει ζητήσει από την Πυροσβεστική την όσο πιο άμεση περαίωση της αυτοψίας. Όλες οι ενέργειες γίνονται με στόχο την κατά το ταχύτερο δυνατό ολοκλήρωση της έρευνας για την απόδοση ποινικών ευθυνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Δικαιοσύνη, Πυροσβεστική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΔΕΔΔΗΕ για Αναταλική Αττική: Ρεύμα ξανά σε 3.700 καταναλωτές

Στους 87 οι νεκροί-Ολοκληρώθηκαν οι νεκροψίες-νεκροτομές-Προχωράει η διαδικασία της ταυτοποίησης

ΝΔ: 7 ερωτήματα για τη φωτιά στο Μάτι

ADVERTISING

SHARE: