Φωτιές στην Ηλεία: Οριοθετημένες σε Τραγανό και Βάρδα – Καλύτερη εικόνα στα Άγναντα

Φωτιές στην Ηλεία: Οριοθετημένες σε Τραγανό και Βάρδα – Καλύτερη εικόνα στα Άγναντα
Φωτιά (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα μέτωπα της φωτιάς στις περιοχές, 'Αγναντα και Τραγανό και Βάρδα στην Ηλεία.

Οριοθετημένες είναι, σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι φωτιές που εκδηλώθηκαν τις απογευματινές ώρες σε δασικές εκτάσεις, στο Τραγανό και στην Βάρδα της Ηλείας, ενώ δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.

Και στις τρεις περιοχές εξακολουθούν να επιχειρούν και θα επιχειρούν καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, αποτελούμενες από περίπου 180 πυροσβέστες με περισσότερα από 60 οχήματα, προκειμένου να θέσουν τις φωτιές υπό πλήρη έλεγχο και να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν αναζωπυρώσεις.

Νωρίτερα, μήνυμα, μέσω της υπηρεσίας επικοινωνιών έκτακτης ανάγκης 112 του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στον οικισμό, Πηγάδι – Κόκλα, ώστε να τον εκκενώσουν προληπτικά και να κινηθούν προς την περιοχή Σίμιζα, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες σε γειτονική δασική έκταση.

patrisnews

Φωτιά στην Ηλεία: Τραυματίστηκαν πυροσβέστες

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, της Πάτρας, ένας πυροσβέστης, ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης, στην πυρκαγιά που καίει, στα Άγναντα του δήμου Ήλιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης της 6ης ΕΜΑΚ, φέρει εγκαύματα.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα είχαμε και έναν δεύτερο τραυματισμό Πυροσβέστη. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έχει χτυπήσει στο κεφάλι, και έχει κληθεί ασθενοφόρο, για την άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα