Φωτιές: Υπό μερικό έλεγχο σε Αράχωβα και Αχαΐα-Μαίνονται σε Σαμοθράκη και Δομοκό

Φωτιές: Υπό μερικό έλεγχο σε Αράχωβα και Αχαΐα-Μαίνονται σε Σαμοθράκη και Δομοκό
Πυροσβεστική Υπηρεσία INTIME NEWS

Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής στην Αράχωβα, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά στην Αχαΐα. Παραμένουν σε εξέλιξη οι φωτιές σε δύσβατα σημεία, στην Σαμοθράκη και στον Δομοκό

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής σε φωτιά που ξέσπασε στο Ζεμενό Αράχωβας, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που είχε ξεσπάσει τα ξημερώματα, στην περιοχή Κυπαρίσσι του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.

Στην Αράχωβα παραμένουν και επιχειρούν 15 άντρες της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα, ενώ επιχείρησαν και 2 αεροσκάφη.

Η φωτιά στην Σαμοθράκη που ξέσπασε από κεραυνό και εντοπίζεται σε ορεινό και δύσβατο σημείο όπου μόνο πεζοπόρο τμήμα και ελικόπτερο μπορούν να προσεγγίσουν, παραμένει σε εξέλιξη.

Επί τόπου επιχειρούν 8 άντρες της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα που προσεγγίζουν το σημείο πεζή, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα, ενώ μεταβαίνει από Αλεξανδρούπολη και ένα ακόμη πεζοπόρο τμήμα πυροσβεστών.

Η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην τοπική κοινότητα Πετρωτού του δήμου Δομοκού Φθιώτιδας παραμένει επίσης σε εξέλιξη, χωρίς να κινδυνεύουν οικισμοί και επιχειρούν 38 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 10 οχήματα και 3 αεροσκάφη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version