'Φουσκωτοί' Μιχαλολιάκου προς δημοσιογράφο: 'Εμείς είμαστε άλλοι αστυνομικοί'

'Φουσκωτοί' Μιχαλολιάκου προς δημοσιογράφο: 'Εμείς είμαστε άλλοι αστυνομικοί'

Σύμφωνα με καταγγελία δημοσιογράφου στη Χαλκίδα μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχε τραβήξει βίντεο από εκδήλωση της Χρυσής Αυγής δεν τον άφηναν να φύγει απ' το σημείο

Επιχείρηση τρομοκράτησης από δύο άντρες της συνοδείας του Νίκου Μιχαλολιάκου κατήγγειλε δημοσιογράφος του EviaZoom.gr, ο οποίος την περασμένη Κυριακή κάλυπτε τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα.

Όπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του, έχοντας μόλις τραβήξει εξ αποστάσεως βίντεο απ' την εκδήλωση, στην οποία ήταν παρών ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, δύο άντρες με ξυρισμένα κεφάλια τον πλησίασαν και προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να φύγει. Όπως μάλιστα καταγγέλλει του είπαν ότι: «Εμείς είμαστε άλλοι αστυνομικοί», ενώ τραβούσαν φωτογραφίες το αυτοκίνητο και τις πινακίδες του.

Κι όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, μπροστά στα μάτια πραγματικών αστυνομικών.

Λίγη ώρα, αφότου τον ακινητοποίησαν και τον «ανέκριναν», εμφανίστηκε περιπολικό από το οποίο κατέβηκαν τέσσερις αστυνομικοί, ανάμεσα τους και ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης.

Όπως ακούγεται και στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το EviaZoom.gr, ο ένας είπε στους αστυνομικούς ότι είναι από τη συνοδεία του κυρίου Μιχαλολιάκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: χρυσή αυγή

ADVERTISING

SHARE: