Φωκίδα: Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του

Φωκίδα: Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του
Παιδική κακοποίηση SHUTTERSTOCK

Ο 42χρονος πατέρας κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα τρία ανήλικα παιδιά του, ενώ ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 14χρονης σήμερα κόρης του.

Το δρόμο για τη Φυλακή θα πάρει ο 42χρονος πατέρας στην Φωκίδα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα τρία ανήλικα παιδιά του, ενώ ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 14χρονης κόρης του.

Όπως γράφει το LamiaReport, το μαρτύριο για τα τρία παιδιά αποκαλύφθηκε την Δευτέρα (12/7), όταν τα ίδια του τα παιδιά κατήγγειλαν στην αστυνομία τα όσα βίωναν.

Είχε προηγηθεί σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, κατά το οποίο ο 42χρονος ξυλοφόρτωσε τα τρία του παιδιά υπό την επήρεια μέθης, ενώ στη συνέχεια η 14χρονη αποκάλυψε ότι εδώ και μήνες βίωνε σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της.

Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ο 42χρονος παρέμεινε κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων που επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη των τριών παιδιών και ειδικά της 14χρονης.

Άμεσα εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή, καθώς προέκυψαν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της κατ’ εξακολούθησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου μικρότερο των 14 ετών και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών.

Την ερχόμενη Δευτέρα ο 42χρονος αναμένεται να πάρει το δρόμο για φυλακή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα