Φρούριο η Αθήνα ενόψει της επίσκεψης Ολάντ

default image

Η ΕΛ.ΑΣ. θα διαθέσει από την Πέμπτη περίπου 2.500 αστυνομικούς, προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφαλή μετακίνηση του Γάλλου προέδρου στην Αθήνα. Κλειστοί δρόμοι και εξονυχιστικοί έλεγχοι σε κάθε σημείο από το οποίο θα περάσει ο Ολάντ

Περίπου 2.500 αστυνομικοί θα διατεθούν, από αύριο, στο πλαίσιο των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, ενόψει της διήμερης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, στην Αθήνα, η οποία θα μετατραπεί σε «φρούριο».

Οι δρόμοι από όπου πρόκειται να περάσει ο Γάλλος Πρόεδρος θα κλείνουν πριν από αρκετή ώρα, ενώ θα προηγείται εξονυχιστικός έλεγχος όλων των σημείων από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται σε όλα τα μέρη που θα επισκεφθεί ο κ. Ολάντ, ενώ ταυτόχρονα θα πετούν συνεχώς ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας πάνω από τα σημεία όπου θα βρίσκεται.

Παράλληλα, πολύ αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν και στη Βουλή, μεθαύριο, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, όπου ο Γάλλος Πρόεδρος θα εκφωνήσει ομιλία, παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της παραμονής του κ. Ολάντ στη Βουλή, θα απαγορεύεται η μετακίνηση υπαλλήλων στο εσωτερικό της, ενώ θα πρέπει από νωρίς να βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα