Φρούριο η Αθήνα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη ‘συμμαχία του Νότου’

Φρούριο η Αθήνα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη ‘συμμαχία του Νότου’

Κλείνουν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας της έλευσης των ηγετών που είναι προσκεκλημένοι του Αλέξη Τσίπρα για τη "Σύνοδο της Μεσογείου" και τη συζήτηση για την οικονομική συμμαχία κατά της λιτότητας

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοινώνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εκτροπές στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας λόγω της διεξαγωγής της Συνόδου των μεσογειακών κρατών – μελών της Ε.Ε. που συγκαλεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ΕΛ.ΑΣ παρακαλεί τους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ιδιαιτέρως ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και στη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αυτοκινητοπομπές με τους αρχηγούς των κρατών που μετέχουν στην Σύνοδο, από το αεροδρόμιο ως το κέντρο της Αθήνας.

Βάσει του προγράμματος της Συνόδου των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων θα αφιχθούν στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 12.45 έως τις 13.00.

Από τις 17.30 έως τις 18.30, είναι προγραμματισμένη επίσκεψη των ηγετών στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στη Σύνοδο συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Τζόζεφ Μουσκάτ, ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας και ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ισπανίας, Φερνάντο Εγκιδάθου, εκπροσωπώντας τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα