Φυγαδεύτηκαν βουλευτές και στην Κέρκυρα

Φυγαδεύτηκαν βουλευτές και στην Κέρκυρα

Σε συνέδριο που πραγματοποιούνταν στην Κέρκυρα το βράδυ της Τετάρτης συμμετείχαν βουλευτές οι οποίοι, εξαιτίας της συγκέντρωσης "Aγανακτισμένων" στο νησί, αναγκάστηκαν να φυγαδευθούν διά θαλάσσης! (Vid)

Η συγκέντρωση "Αγανακτισμένων" πολιτών έξω από το χώρο όπου πραγματοποιούνταν συνέδριο στην Κέρκυρα, ανάγκασε τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συνέδριο, να φυγαδευτούν με σκάφος του λιμενικού σώματος.

Ειδικότερα, ομάδα "Αγανακτισμένων" με πέτρες και υβριστικά συνθήματα, εγκλώβισαν 60 'Ελληνες και ξένους βουλευτές σε εστιατόριο, όπου η ελληνική Βουλή παράθετε δείπνο στους συμμετέχοντες στην τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Μετανάστευσης και Προσφύγων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Οι "Αγανακτισμένοι" στην Κέρκυρα συγκεντρώθηκαν και χθες στην πλατεία Δημαρχείου και όταν ενημερώθηκαν ότι στο εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, που είναι στο Παλαιό Φρούριο, βρίσκονται οι βουλευτές κινήθηκαν προς εκεί για να διαμαρτυρηθούν. Δεν κατάφεραν όμως να εισέλθουν στον χώρο του εστιατορίου, καθώς έκλεισε η καγκελόπορτα της εισόδου στον χώρο και ανέβηκαν στα τείχη πάνω από τον χώρο του Ομίλου, όπου παρέμειναν φωνάζοντας συνθήματα.

Κάποιοι θερμόαιμοι πέταξαν και πέτρες. Τελικά, στη μία τα ξημερώματα, οι βουλευτές φυγαδεύτηκαν με καΐκι. Η παρουσία της ΕΛΑΣ ήταν διακριτική.

Στο δείπνο συμμετείχαν, η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα, η αντιπρόεδρος της Βουλής, Ροδούλα Ζήση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Βρεττός, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άντζελα Γκερέκου, αλλά και ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

To βίντεο και η φωτογραφία είναι από το CorfuPress.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγανακτισμένοι - Ελλάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Φωτογραφίζει" ΚΚΕ για τα επεισόδια στην Κέρκυρα

Φουντώνει η κόντρα MEGA-"Αγανακτισμένων"

"Aγανακτισμένοι" για 8η ημέρα και έπεται συνέχεια

01/06/11 Αγανακτισμένοι κατά βουλευτών!

SHARE: