Γαλάτσι: Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών – Οι δράστες ήταν από το Γυμνάσιο του ανήλικου που αυτοκτόνησε

Γαλάτσι: Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών – Οι δράστες ήταν από το Γυμνάσιο του ανήλικου που αυτοκτόνησε
iStock

Η συμπλοκή μεταξύ μαθητών του 54ου Γυμνασίου Αθηνών στο οποίο πήγαινε ο ανήλικος που αυτοκτόνησε και του 7ου Γυμνασίου Παγκρατίου έγινε κατά την διάρκεια κοινής εκδρομής στο Άλσος Βείκου για κάποιες κοπέλες

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες χθες, στην περιοχή του Γαλατσίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πέντε, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της απειλής, της απόπειρας κλοπής και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, εντός του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι, κατά τη διάρκεια που στο χώρο βρίσκονταν μαθητές δύο Γυμνασίων, του 54ου Γυμνασίου Αθηνών στο οποίο πήγαινε ο ανήλικος που αυτοκτόνησε και του 7ου Γυμνασίου Παγκρατίου, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, πέντε ανήλικοι προσέγγισαν δύο επίσης ανήλικους μαθητές από το Παγκράτι, αρχικά τους επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας τους τραυμάτισαν ελαφρά.

Επιπρόσθετα, ένας από τους κατηγορουμένους απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο έναν εκ των παθόντων, ενώ έτερος προσπάθησε ανεπιτυχώς να του αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου επενέβησαν οι καθηγητές συνοδοί των Σχολείων και απετράπη η κλιμάκωση του επεισοδίου. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version