Γενική απεργία και συγκέντρωση στη Λέσβο

Γενική απεργία και συγκέντρωση στη Λέσβο

Στην πλατεία Σαπφούς συγκεντρώθηκαν επιχειρηματίες, υπάλληλοι και κάτοικοι της Λέσβου ζητώντας την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά

Κλειστά είναι σήμερα όλα τα καταστήματα και οι υπηρεσίες στη Λέσβο με τους κατοίκους να ζητούν να μην καταργηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά.

Συγκεντρωμένοι στην πλατεία Σαπφούς είναι επιχειρηματίες, υπάλληλοι και κάτοικοι της Λέσβου ζητώντας την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά. 

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης είναι παρατεταγμένα με μαύρες σημαίες οχήματα του Δήμου ενώ ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί κρατάει πανό και πλακάτ με σύνθημα: "24% ΦΠΑ Ασφυξία για όλους".

Γενική απεργία και συγκέντρωση στη Λέσβο

"Δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε αυτό που δικαιούμαστε. Αυτό που διακυβεύεται είναι η ζωή μας και η ζωή των παιδιών μας. Συνέχεια μας λένε ότι οι νησιώτες φυλούν Θερμοπύλες, αλλά τώρα πρέπει να το αποδείξουν" είπε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Νωρίτερα το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν κατάληψη στη ΔΟΥ Λέσβου διαμαρτυρόμενοι επίσης για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ.

Μετά την συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί πορεία στο λιμάνι της Μυτιλήνης προς την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

SHARE:

24Media Network