Μουρούτσος: Συγκινήθηκε κατά τη βράβευση του από τον ΠΣΑΤ μιλώντας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Μουρούτσος: Συγκινήθηκε κατά τη βράβευση του από τον ΠΣΑΤ μιλώντας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Eurokinissi

Ο Μιχάλης Μουρούτσος βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ και κατά την παραλαβή του βραβείου του μίλησε για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος παρέλαβε τιμητικό βραβείο στην εκδήλωση των βραβείων του ΠΣΑΤ, αμέσως μετά το βραβείο που δόθηκε στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, και δεν ξέχασε τον συναθλητή και φίλο του ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό καθώς έπασχε από καρκίνο.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο του μαζί με τη Δώρα Τσάμπαζη, σύζυγο του Νικολαΐδη και αφού ευχαρίστησε άπαντες φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στον πρώην συναθλητή του λέγοντας:

“Ήταν βαριά τα χέρια μου κρατώντας τα μετάλλια του. Ο θάνατος του συγκλόνισε όλη τη χώρα. Όσα έγραψε ήταν μαθήματα ζωής και μια κληρονομιά που άφησε σε όλους μας.

Εσείς οι άνθρωποι που αγαπάτε τον αθλητισμό θα πρέπει από εδώ και πέρα να αναδεικνύεται όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν τόσα πολλά να πουν και να διδάξουν πράγματα τον υπόλοιπο κόσμο γιατί έτσι μόνο θα γίνει η κοινωνία μας καλύτερη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα