Για έκτη μέρα στους δρόμους οι κάτοικοι του Μενιδίου

Για έκτη μέρα στους δρόμους οι κάτοικοι του Μενιδίου

Για έκτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Μενίδι. Πίστωση χρόνου προτείνουν να δοθεί στην κυβέρνηση αιρετοί του Δήμου

Με μικρότερη μεν συμμετοχή και με τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό να βρίσκεται στο νοσοκομείο με προκάρδιο άλγος, κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου λίγο μετά τις 19:00 και ξεκίνησαν πορεία με κατεύθυνση τις γραμμές του τρένου.

Παρόντες στη συγκέντρωση είναι τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και άλλοι αιρετοί του Δήμου ενώ οι κάτοικοι που συμμετέχουν στις διαμαρτυρίες έχουν αποφασίσει μα συγκεντρώνονται καθημερινά όπως επαναλάμβαναν στην πλατεία.

 

Αφού διατυπώθηκαν οι υποσχέσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αιρετοί του Δήμου είπαν πως πρέπει να δοθεί μεν μια μικρή πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση ώστε να φανεί αν προτίθεται να επέμβει στην περιοχή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα σταματήσουν οι διαμαρτυρίες.

Μάλιστα, εκφράστηκε η πρόθεση ακόμα και να κλείσουν όλα τα καταστήματα του Μενιδίου για μια ημέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αν δεν ξεκινήσουν άμεσα να υλοποιούνται οι δεσμεύσεις του υπουργείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα