Γιατροί Χωρίς Σύνορα και Λευτέρης Λαζάρου παρουσιάζουν το σκεύασμα για τα υποσιτισμένα παιδιά – Πώς να βοηθήσετε

Γιατροί Χωρίς Σύνορα και Λευτέρης Λαζάρου παρουσιάζουν το σκεύασμα για τα υποσιτισμένα παιδιά – Πώς να βοηθήσετε
Επωφελούμενη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στη Νιγηρία KC NWAKALOR

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στην κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου, παρουσιάζουν το plumpy nut, ένα ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής. Πώς μπορείτε να συνδράμετε.

Τι κάνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στην κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16 Οκτωβρίου) οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και ο βραβευμένος σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα για τη μάχη κατά του υποσιτισμού.

Ο Λευτέρης Λαζάρου μέσα από ένα βίντεο μάς συστήνει το διατροφικό σκεύασμα που χρησιμοποιούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα για να βοηθήσουν χιλιάδες παιδιά που υποφέρουν από υποσιτισμό σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για το plumpy nut, ένα ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του υποσιτισμού.

Περισσότερα από 232 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο υποφέρουν σήμερα από υποσιτισμό. Ο πόλεμος, η φτώχεια και η κλιματική κρίση είναι παράγοντες που συνδέονται άμεσα με το πρόβλημα αυτό.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα λειτουργούν προγράμματα κατά του υποσιτισμού στη Νιγηρία, την Αιθιοπία, την Κένυα, τη Σομαλία, την Υεμένη, το Αφγανιστάν και σε πολλές ακόμη χώρες ανά τον κόσμο. Μόνο το 2021 περιέθαλψαν στα επισιτιστικά τους κέντρα 203.400 παιδιά, ενώ 82.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν με οξύ υποσιτισμό.

Γίνε κι εσύ Υποστηρικτής Πρώτης Γραμμής και εξασφάλισε θεραπευτική τροφή σε ένα παιδί που τη χρειάζεται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα