Γιώργος Μάγγας: “Με έπαιρναν τηλέφωνο και έκλαιγαν, δεν πίστευαν ότι είμαι ζωντανός”

Γιώργος Μάγγας: “Με έπαιρναν τηλέφωνο και έκλαιγαν, δεν πίστευαν ότι είμαι ζωντανός”
Ο Γιώργος Μάγγας papadakispress

Ο Γιώργος Μάγγας σχολίασε την ψευδή είδηση του θανάτου του που αναστάτωσε την Ελλάδα, ενώ δήλωσε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας επικοινώνησε προσωπικά με τον ίδιο και ζήτησε συγγνώμη.

Για την ψευδή είδηση του θανάτου του, την δημόσια συγγνώμη του πρόεδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, αλλά και για τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε από συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, μίλησε ο Γιώργος Μάγγας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μάγκας μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι Μαζί”, τονίζοντας πως δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνό του.

“Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο”, είπε ο “βασιλιάς του κλαρίνου”.

Ο Γιώργος Μάγκας δήλωσε ακόμη πως δεν γνωρίζει τον Σπύρο Μπιμπίλα προσωπικά, ενώ ανέφερε πως “στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά”.

Στη συνέχεια στην εκπομπή μίλησε και η σύζυγός του Τζούλη, δηλώνοντας πως η οικογένεια του Γιώργου Μάγγα μάλλον δεν θα κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ενώ ανέφερε πως ο ίδιος τους τηλεφώνησε και ζήτησε συγγνώμη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version