Γιώργος Μπαλταδώρος: Τα συγκινητικά μηνύματα των συναδέλφων του

Γιώργος Μπαλταδώρος: Τα συγκινητικά μηνύματα των συναδέλφων του
(c)2009 All rights reserved

"Οι Ιπτάμενοι δεν πεθαίνουν, απλά πετούν λίγο πιο ψηλά... ". Δείτε όσα έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα, καθώς και ένα βίντεο με την ετοιμότητα των πιλότων

Με τον δικό τους τρόπο και με μερικά πολύ συγκινητικά μηνύματα αποχαιρέτησαν, τον ιπτάμενο του Mirage 2000-5, Σμηνανό Γιώργο Μπαλταδώρο οι συνάδελφοί του στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, όπου ήταν η βάση του.

Απ’ την περασμένη Πέμπτη που συνέβη το μοιραίο και ο 34χρονος πιλότος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, στη σελίδα στο Facebook που διαχειρίζονται ιπτάμενοι της 114 Πτέρυγας Μάχης ποστάρουν μηνύματα για τον αδικοχαμένο σμηναγό.

Από ένα δακρυσμένο αετό μέχρι το τραγούδι του Γιάννη Χαρούλη, τον «Ακροβάτη».,το οποίο ανέβασαν την ώρα της εξόδιου ακολουθίας. Δείχνουν να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Σε αυτό το βίντεο από παλιότερο ρεπορτάζ του MEGA με τίτλο «οι φρουροί του Αιγαίου» ιπτάμενοι της πτέρυγας στην Τανάγρα περιγράφουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται. Το βίντεο, το οποίο μοιράστηκαν λίγες μέρες πριν τη μοιραία πτώση του Mirage 2000-5, έχει επίσης συγκεντρώσει αυτές τις μέρες μηνύματα θλίψης για τον πιλότο αλλά και κουράγιου στους ιπτάμενους.

Σήμερα ανέβασαν μια άλλη φωτογραφία με ένα αεροσκάφος ενώ πετά πάνω απ’ την Ακρόπολη.

“Βροχή” και τα σχόλια από κάτω με μηνύματα συμπαράστασης και θλίψης για τον πρόωρο χαμό του σμηναγού.

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος κηδεύτηκε το Σάββατο το μεσημέρι στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, απ’ όπου και καταγόταν, σε κλίμα εθνικής οδύνης. Εκεί βρέθηκαν χιλιάδες κόσμου για να του πουν το τελευταίο “αντίο”, μεταξύ των οποίων φυσικά οι αγαπημένοι του συνάδελφοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα