Γιώργος Τράγκας: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου “Σωτηρία” για τον θάνατό του

Γιώργος Τράγκας: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου “Σωτηρία” για τον θάνατό του
Ο Γιώργος Τράγκας INTIME NEWS

Σε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος "Ελεύθεροι Άνθρωποι" Γιώργος Τράγκας έπειτα από επιπλοκές του κορονοϊού, από τον οποίο νοσούσε τις τελευταίες ημέρες.

Τα ξημερώματα της Τρίτης κατέληξε ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος τις τελευταίες ημέρες με κορονοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Σωτηρία.

Στην ανακοίνωση Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο αναφέρεται πως ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης Covid-19 στις 04.12.2021 και αμέσως μετά διεκομίσθη σε ΜΕΘ, ενώ δεν είχε λάβει καμία δόση του εμβολίου του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο αναφέρει:

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, επικεφαλής του κινήματος ‘Ελεύθεροι Άνθρωποι’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘Η ΣΩΤΗΡΙΑ’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα