Γιος 80χρονης: “Προσπάθησα να φτάσω στη μητέρα μου αλλά δεν τα κατάφερα”

Γιος 80χρονης: “Προσπάθησα να φτάσω στη μητέρα μου αλλά δεν τα κατάφερα”
Νεκροφόρα αποχωρεί από το Μάτι, μεταφέροντας έναν από τους δεκάδες νεκρούς που βρέθηκαν στο σημείο AP

Σε μια κραυγή απόγνωσης ο γιος της 80χρονης γυναίκας που βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι της στο Μάτι Αττικής ξεσπά κατηγορώντας για αδράνεια τον κρατικό μηχανισμό.

Προσπάθησε να προσεγγίσει το σπίτι της μητέρας του, αλλά μάταια. Η αστυνομία είχε κλείσει τη Λεωφόρο Μαραθώνος κατευθύνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων σε άλλους δρόμους. Σήμερα, δύο μέρες μετά η άτυχη 80χρονη γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη μέσα στο σπίτι της επί της Οδού Χρυσανθέμων στο Μάτι Αττικής, ανεβάζοντας έτσι ακόμη περισσότερο των κατάλογο των θυμάτων της φονικής φωτιάς.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος, γιος της 80χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε απανθρακωμένη μίλησε στα ΜΜΕ λέγοντας πως ο κρατικός μηχανισμός άργησε να αντιδράσει ενώ κατηγόρησε την αστυνομία για το επιχειρησιακό σχέδιο που εφάρμοσε λέγοντας πως το μόνο που κατάφεραν οι αρχές ήταν να μείνουν άνθρωποι αβοήθητοι, όπως η μητέρα του.

“Έπρεπε να περάσουν τρεις μέρες για να έρθουν τα συνεργεία και να δουν αν υπάρχουν άνθρωποι απανθρακωμένοι. Τη μητέρα μου τη βρήκαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ, στο μπάνιο του σπιτιού. Η γυναίκα δεν είχε προβλήματα υγείας , απλά δεν βρέθηκε κανείς να τη βοηθήσει. Εγώ προσπάθησα να έρθω αλλά η αστυνομία είχε κλείσει τη Λ.Μαραθώνος και έστελνε τα οχήματα σε αδιεξόδους”, είπε συγκινημένος ο άνδρας που πέρα από τη μητέρα του έχασε και το σπίτι του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα