Γκαγκάκη: “Ο Σκουλός έκανε τη δουλειά του, άλλο θέμα οι άστεγοι”

Γκαγκάκη: “Ο Σκουλός έκανε τη δουλειά του, άλλο θέμα οι άστεγοι”
Η Κατερίνα Γκαγκάκη στον Μεγάλο Περίπατο Glomex

Το καρέ με τον άστεγο πλάι στον Δημήτρη Σκουλό κατά τη διάρκεια φωτογράφισης, σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Τι είπε για τον "Μεγάλο Περίπατο" και την κάμπια που έφαγε το γκαζόν στην Ομονοία.

Για την φωτογραφία που προκάλεσε σάλο στα social media, όπου ο Δημήτρης Σκουλός πραγματοποιεί φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας τη στιγμή που ένας άστεγος βρίσκεται ακριβώς δίπλα του, μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Κληθείσα να εκφράσει την άποψή της επί του θέματος, η Αντιδήμαρχος εξωστρέφειας Αθηναίων είπε:

“Έχω ένα σχόλιο, όχι ως Αντιδήμαρχος, αλλά ως άνθρωπος των μέσων, της τηλεόρασης και της επικοινωνίας. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτό που συμβαίνει με το “λιντσάρισμα” κάποιου κάθε τρεις και λίγο, με τέτοια φρασεολογία και τέτοια ορμή, εμένα με τρομάζει πάρα πολύ. Αν με ρωτάτε για την ευθύνη του κ. Σκουλού, θα έλεγα ότι ο άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του. Αν η δουλειά του ήταν στατική και δεν μπορούσε να μετακινηθεί κάπου αλλού ή αν η δουλειά του δεν προβαλλόταν στο GNTM και δεν ήταν η τηλεόραση στη μέση, δεν θα είχε αυτά τα σχόλια. Το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, το αν θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε ιδανικά σε έναν κόσμο – για όλη την Ευρώπη μιλάω – να υπάρχουν άστεγοι, είναι μια άλλη συζήτηση, η οποία δεν αφορά τον κ. Σκουλό και την τηλεόραση”.

Παράλληλα, η Αντιδήμαρχος εξωστρέφειας Αθηναίων μίλησε για τον “Μεγάλο Περίπατο” και την προσομοίωσή του, που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, ενώ αναφέρθηκε και στο γκαζόν της νέας πλατείας Ομονοίας.

“Δεν ξηλώνεται κανένας “Μεγάλος Περίπατος”. Δεν ξηλώνεται απολύτως τίποτα. Από την πρώτη μέρα, είπαν όλοι ότι πρόκειται για ένα πιλοτικό έργο. Πιλοτικό έργο σημαίνει ότι δοκιμάζουμε, οριοθετούμε για να δείξουμε πώς θα είναι το πραγματικό και το μόνιμο έργο, έτσι ώστε να διορθώσουμε και να παρέμβουμε σε σημεία τα οποία ενδεχομένως να μην λειτουργήσουν έτσι όπως φανταζόμασταν. Το είπαν απ’ την πρώτη μέρα οι άνθρωποι, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα”, δήλωσε.

Ο κόσμος στη μεγάλη του πλειοψηφία – και δεν μιλάω για τα social media, τις υπερβολές και τις κινήσεις εντυπωσιασμού – καταλαβαίνει. Όλοι περιμένουν, με θετική αγωνία απ’ ό,τι εισπράττουμε, να δουν το έργο”, πρόσθεσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Σχετικά με την κάμπια “καραφατμέ” που έφαγε το γκαζόν στην πλατεία Ομονοίας και τον σάλο που δημιουργήθηκε στα social media, η κ. Γκαγκάκη δήλωσε: “Καταλαβαίνω ότι η κάμπια έχει κάποια χαρακτηριστικά που μπορούν να γίνουν αστείο και ανέκδοτο. Βρέθηκε στο γκαζόν της Ομόνοιας. Τι να κάνουμε, ζωντανοί οργανισμοί είναι και η κάμπια και το γκαζόν. Η Διεύθυνση Πρασίνου το αντιμετωπίζει, το καλύπτει και σε πολύ λίγο νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι όπως πριν”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version