Γλυκά Νερά: Ανατροπή στην επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Ανατροπή στην επιμέλεια της μικρής Λυδίας
Η μικρή Λυδία στην αγκαλιά της γιαγιάς της λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της eurokinissi

Αλλαγή στάσης από τους γονείς του πιλότου, οι οποίοι είχαν αιτηθεί την συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας, κόρης της δολοφονημένης Καρολάιν.

Ανατροπή έρχεται στην υπόθεση επιμέλειας της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στην επικείμενη δίκη για την οριστική επιμέλεια του παιδιού, στις 7 Οκτωβρίου, οι γονείς του πιλότου θα αποσύρουν το αίτημα συνεπιμέλειας που είχαν καταθέσει. Σε συνάντηση που είχαν το βράδυ της Κυριακής (26/09) στο σπίτι της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν, στην Αλόννησο, οι γονείς του πιλότου ανακοίνωσαν ότι δεν θα αντιδικήσουν μαζί τους και ότι θα δεχτούν την απόφαση του δικαστηρίου αν τους δώσει την αποκλειστική επιμέλεια.

Παρά τις δυσκολίες που είχαν στην αρχή οι δύο πλευρές, μετά την ομολογία της δολοφονίας από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, κατάφεραν στη συνέχεια να έχουν μια καλή επικοινωνία για χάρη του παιδιού. Μάλιστα οι γονείς της Καρολάιν αφήνουν όλο αυτό το διάστημα τους γονείς του δράστη να δουν όποτε επιθυμούν τη Λυδία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version