Γλυκά Νερά: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη "Monopoly" που πρόδωσε τον γυναικοκτόνο

Η "Monopoly" που χρησιμοποίησε ο δράστης για να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη ληστεία
Η "Monopoly" που χρησιμοποίησε ο δράστης για να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη ληστεία GLOMEX

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδειξε στις αρχές το συγκεκριμένο επιτραπέζιο, υποστηρίζοντας πως εκεί βρίσκονταν τα χρήματα που απέσπασαν οι υποτιθέμενοι ληστές. Το σκηνοθετικό... λάθος που τον πρόδωσε.

Μία φωτογραφία-ντοκουμέντο έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, αποτυπώνοντας ένα από τα "σκηνοθετικά" λάθη του γυναικοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά και ένα από δεκάδες πειστήρια που συνέλλεξε η αστυνομία από τη μεζονέτα.

Πρόκειται για το επιτραπέζιο "Monopoly", το οποίο έδειξε ο 32χρονος πιλότος στις αρχές, υποστηρίζοντας ότι μέσα βρίσκονταν τα 9.500 ευρώ που ισχυρίστηκε ότι απέσπασαν οι υποτιθέμενοι ληστές.

Φαίνεται, ωστόσο, πως ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν δεν σκηνοθέτησε άρτια το σκηνικό, καθώς από όλα τα στιβαγμένα επιτραπέζια που υπήρχαν στο σπίτι, στο πάτωμα είχε ρίξει μόνο τη συγκεκριμένη "Monopoly", την οποία χρησιμοποίησε για να αποτυπώσει την αναστάτωση που είχε σκηνοθετήσει στη ληστεία που επικαλέστηκε.

Υπενθυμίζεται πως, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή την Τρίτη για να απολογηθεί, με τη νομική του εκπροσώπηση να επιδιώκει να αποδείξει ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γλυκά Νερά, Γυναικοκτονία, δολοφονία, Έγκλημα, Αστυνομία
SHARE:

24Media Network