Γλυκά Νερά: Το κινητό “έδειξε” τον δολοφόνο – Όλες οι κινήσεις του το βράδυ της δολοφονίας

Γλυκά Νερά: Το κινητό “έδειξε” τον δολοφόνο – Όλες οι κινήσεις του το βράδυ της δολοφονίας
Η στιγμή που ο γυναικοκτόνος, Μπάμπης Αναγμωστόπουλος οδηγείται στον ανακριτή Eurokinissi

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κυκλοφορούσε μέσα στο σπίτι και ανεβοκατέβαινε τους ορόφους, ακριβώς την ίδια ώρα που, όπως ισχυρίστηκε στις αρχές, ήταν δεμένος και δεν είχε τις αισθήσεις του.

Η δραστηριότητα που παρουσίασε το κινητό του 33χρονου πιλότου, τις δύο ώρες που -κατά τον ίδιο- βρισκόταν δεμένος χειροπόδαρα δίπλα στο άψυχο σώμα της Καρολάιν, ήταν ένα από τα στοιχεία που τον “πρόδωσε”.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό έγγραφο της αστυνομίας, το κινητό τηλέφωνο δεν ήταν ανενεργό -όπως θα περίμενε κανείς- αντίθετα, κατέγραφε κάθε ενέργεια του κατηγορουμένου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και μέσω εφαρμογής τα βήματά του μέσα στο σπίτι, ενώ θα έπρεπε να ήταν ακινητοποιημένος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αρχές, ο 33χρονος εμφανίζεται από τις 2:27:47 να αρχίζει να έχει δραστηριότητα στο κινητό του, αφού το ξεκλειδώνει ενώ 16 δευτερόλεπτα και μετά το κλειδώνει.

Νωρίτερα, το κινητό για μιάμιση ώρα περίπου είχε μπει σε διαδικασία φόρτισης.

Στις 2:30:43 πραγματοποιείται εκ νέου η ενέργεια ξεκλειδώματος και γίνεται είσοδος στα μηνύματα και στις 2:31:11 η ενέργεια του κλειδώματος.

Επόμενη ένδειξη σημειώνεται στις 4:24:00, όταν κατά την ιατροδικαστική έκθεση, η Καρολάιν έχει ήδη πεθάνει.

Τότε, το κινητό βγαίνει από την λειτουργία φόρτιση, ενώ 12 λεπτά μετά, στις 4:36:23 στο κινητό πραγματοποιείται η ενέργεια ξεκλειδώματός και γίνεται είσοδο στην εφαρμογή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Gmail. Στις 4:38:53 πραγματοποιείται και πάλι ενέργεια κλειδώματος.

Στις 4:24 ώρα (χρόνος κατά τον οποίο ο κατηγορούμενος αρχικά ανέφερε πως δεν είχε τις αισθήσεις του) το κινητό του βγαίνει από την κατάσταση φόρτισης. Στη συνέχεια ξεκλειδώνει με τη χρήση του προσωπικού μυστικού κωδικού και κλειδώνει αρκετές φορές, ενώ παράλληλα καταγράφει κινήσεων και των μέτρων και άνοδο όροφο. Υπενθυμίζεται ότι κατά το χρονικό αυτό διάστημα ο κατηγορούμενος κατέθεσε πως δεν είχε τις αισθήσεις του”, αναφέρεται στο διαβιβαστικό.

Ύστερα από περίπου 40 λεπτά, καταγράφονται οι κινήσεις του κατηγορουμένου μεταξύ των ορόφων, όταν και όπως ο ίδιος ομολόγησε «σκηνοθετούσε» το σκηνικό της ληστείας. Ειδικότερα, στις 5:22:31 καταγράφεται κίνηση 29 βημάτων με διανυμένη απόσταση 21,93 μέτρα, ενώ στις 5:40: 38 έως 5:41:42 καταγράφεται άνοδος δύο ορόφων με κίνηση 103 βημάτων και διανυμένη απόσταση 66,41 m.

Αντίστοιχα, στις 5:53:39 καταγράφεται κίνηση 14 βημάτων με διαλυμένη απόσταση 10,74 με παράλληλη πραγματοποίηση ενέργειας ξεκλειδώματός και αντίστοιχη κλειδώματος 2 δευτερόλεπτα μετά. Στις 05:53:57 καταγράφεται άνοδος ενός ορόφου.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος αρχίζει να πληκτρολογεί διάφορα τηλέφωνα στην προσπάθεια του να “καλέσει για βοήθεια” όπως αργότερα θα καταθέσει στις αρχές. Πρώτα παίρνει τηλέφωνο το “180”, μετά το “1000”, μετά το “100” και τελευταία καλεί τη γειτόνισσα του. Προηγουμένως ο 33χρονος κάλεσε έναν άλλον αριθμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version