Ελεύθερη η οδηγός, που παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα τροχονόμο στην Κηφισιά

Ελεύθερη η οδηγός, που παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα τροχονόμο στην Κηφισιά
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Τραγωδία στην Κηφισιά. Νεκρή τροχονόμος, σε δυστύχημα. Η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου, που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη από τους άνδρες της Τροχαίας Κηφισιάς (Vid)

Μια οδηγός παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα τροχονόμο. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον κόμβο Κηφισίας – Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με το typoskifisias.gr, το αυτοκίνητο κινούνταν στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, όταν η Τροχονόμος έκανε σήμα να σταματήσουν τα οχήματα της καθόδου. Η οδηγός του αυτοκινήτου, που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, φρέναρε απότομα και το όχημά της εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην άτυχη τροχονόμο.

Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 41χρονη τροχονόμο, μητέρα δύο παιδιών, στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου, που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη από τους άνδρες της Τροχαίας Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αλκοτέστ, στο οποίο υπεβλήθη, βγήκε αρνητικό.

Τελικά, το βράδυ της Τρίτης η 34χρονη οδηγός, αφέθηκε ελεύθερη.

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος για την υπόθεση.

Βαθιά οδύνη στην ΕΛ.ΑΣ.

Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο της 42χρονης τροχονόμου, μητέρας δύο παιδιών, την οποία παρέσυρε αυτοκίνητο, την ώρα που ρύθμιζε την κυκλοφορία στην Κηφισιά, εξέφρασε νωρίτερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

Σε δήλωσή του ο υπουργός αναφέρει: “Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια της αρχιφύλακα Αδαμαντίας Σιάφλα, η οποία σήμερα το πρωί έχασε τη ζωή της, ενώ ρύθμιζε την τροχαία κίνηση στην Κηφισιά. Αυτές τις ώρες η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στον σύζυγο και στα παιδιά της άτυχης αρχιφύλακα, όπως και σε όλους τους οικείους της”.

Ανακοίνωση για τον άδικο χαμό της τροχονόμου, εξέδωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, στην οποία εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τονίζει: “Η αστυνομική οικογένεια θρηνεί ένα ακόμα μέλος της, θύμα του Μολώχ της ασφάλτου αυτή τη φορά, που εξακολουθεί να βυθίζει στο πένθος εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες κάθε χρόνο, παρά την προσπάθεια για ριζική αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων ατυχημάτων.

Δυστυχώς, και η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει βαρύ φόρο αίματος, με τους συναδέλφους μας που χάνουν απροσδόκητα τη ζωή τους λόγω τροχαίων δυστυχημάτων”.

ΣΥΡΙΖΑ: Αναδεικνύεται το κοινωνικό έργο των Σωμάτων Ασφαλείας”

Τη βαθιά του θλίψη και την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια και τους συναδέλφους της τροχονόμου που έχασε τη ζωή της εν ώρα υπηρεσίας, στη Λ. Κηφισίας, εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος το τραγικό συμβάν αναδεικνύει, για μια ακόμη φορά, το κοινωνικό έργο που προσφέρουν τα σώματα ασφαλείας και την ανάγκη στήριξης και προστασίας τους από την πολιτεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα