Γυναικοκτονία στη Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης, τραυματίστηκε και τουρίστας

Γυναικοκτονία στη Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης, τραυματίστηκε και τουρίστας
Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Ο γυναικοκτόνος του πρόσφατου στυγερού εγκλήματος στην Κρήτη, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας μετά το συμβάν.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, νοσηλεύεται ο 49χρονος από το Ρέθυμνο, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (08/08) πυροβόλησε και σκότωσε τη 47χρονη μητέρα δύο παιδιών, στην περιοχή Πάνορμο, του Δήμου Μυλοποτάμου και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Αμέσως μετά το περιστατικό στο σημείο κατέφθασαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Η γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν αμέσως τον δράστη τον οποίο και εντόπισαν σε κοντινή απόσταση. Ο ίδιος μάλιστα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με το ίδιο όπλο που σκότωσε τη γυναίκα. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Ο 49χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και από εκεί στο Βενιζέλειο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη γναθοχειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το Cretalive.gr, η οποία ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (09/08).

Ο δράστης και το θύμα γνωριζόντουσαν και διατηρούσαν, λόγω εργασίας, φιλικές σχέσεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το στυγερό έγκλημα φαίνεται να έγινε ύστερα από διαπληκτισμό στον οποίο η γυναίκα πήγε να φύγει και ο άνδρας την πυροβόλησε στην ωμοπλάτη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Από το συμβάν τραυματίστηκε στο χέρι κι ένας τουρίστας που βρισκόταν στην επιχείρηση της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα