Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Προφυλακιστέος ο 49χρονος

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Προφυλακιστέος ο 49χρονος
Περιπολικό της αστυνομίας (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Με τη σύμφωνα γνώμη ανακριτική και εισαγγελέα, ο 49χρονος καθ΄ομολογία δράστης της δολοφονίας της 41χρονης συζύγου του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Προφυλακίστηκε ο 49χρονος καθ΄ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 41χρονης συζύγου του, στο Τσιλιβή Ζακύνθου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στις 10:30 το πρωί, ο συζυγοκτόνος, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πέρασε την είσοδο του δικαστικού μεγάρου Ζακύνθου για να απολογηθεί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Παναγιώτη Κεφαλληνό.

Η απολογία του 49χρονου κράτησε περίπου πέντε ώρες αλλά με τα όποια επιχειρήματα που παρέθεσε δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή και με την σύμφωνη γνώμη αμφότερων, κρίθηκε ότι έπρεπε να μείνει κρατούμενος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, 49χρονος θα μεταφερθεί την Δευτέρα σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας όπου και θα κρατηθεί έως το δικαστήριο.

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης

Τα λόγια του γιου της 41χρονης συγκλονίζουν, ενώ φαίνεται να τον βαραίνουν οι τύψεις καθώς, όπως είναι ήδη γνωστό, ο 51χρονος είχε και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά, για την οποία όπως εξομολογήθηκε ο νεαρός, “δεν είχαν πάρει τα απαραίτητα μέτρα”.

Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε”, είπε στον ΑΝΤ1 ο γιος του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα