H Ένωση Δικαστών καταδικάζει την επίθεση στα Εξάρχεια

H Ένωση Δικαστών καταδικάζει την επίθεση στα Εξάρχεια
Στιγμιότυπο από την οδό Ιπποκράτους στα Εξάρχεια, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, όπου το βράδυ της Τετάρτης (12/10) πυροδοτήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός που προκάλεσε υλικές ζημιές (σπασμένα τζάμια σε μαγαζιά, διαλυμένο αυτοκίνητο στην οδό Τσιμισκή). Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με σύντομη ανακοίνωσή της τονίζει πως τέτοιες ενέργειες "μάταια προσπαθούν να κάμψουν το ανεξάρτητο φρόνημα των δικαστικών λειτουργών"

Με μια σύντομη αλλά περιεκτική ανακοίνωση, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει την επίθεση κατά της εισαγγελέως Τσατάνη, που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια. Όπως αναφέρουν, η επίθεση αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά σε διάστημα πέντε μηνών σε βάρος συναδέλφων.

“Με αφορμή την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση κατά της Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Γ. Τσατάνη, τρίτη κατά σειρά σε διάστημα πέντε μηνών κατά συναδέλφων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει απερίφραστα για ακόμα μία φορά τέτοιες ενέργειες που προσπαθούν, πλην όμως μάταια, να κάμψουν το ανεξάρτητο φρόνημα των δικαστικών λειτουργών” σημειώνουν χαρακτηριστικά οι δικαστικοί λειτουργοί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα